Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romane

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romane

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romaniei

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca.

De Ziua Armatei Romane, la Cimitirul de onoare din Micleuseni, va fi organizat un tedeum, depunere de flori si vor fi rostite alocutiuni

De Ziua Armatei Romane va fi marcata in Republica Moldova cu o slujba religioasa, depunere de flori, moment de reculegere. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, in localitatea Micleuseni, raionul Straseni si este organizata de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Mitropolia Basarabiei, autoritatilor locale din Micleuseni si Straseni.

Programul presedintelui Traian Basescu la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu va participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European si la Summitul Partidului Popular European PPE). inainte sa se urce in avion, seful statului va sustine o conferinta de presa, pe Aeroportul Henri Conada.

Ministrul Apararii Nationale a sarbatorit Ziua Armatei Romane la Satu Mare

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a onorat cu prezenta manifestarile organizate la Satu Mare, cu prilejul zilei de 25 octombrie- Ziua Armate Romane. Acesta a subliniat, atat la manifestarile din Carei, cat si la cele din Satu Mare, aprecierea de care se bucura Armata Romana in lume.

FOTO De Ziua Armatei Romane, Garnizoana Ramnicu Valcea a scos in strada masina de interventii folosita in Afganistan

Manifestarile dedicate Zilei Armatei Romane au debutat cu un ceremonial militar si religios. Ulterior, Garnizoana Ramnicu Valcea a organizat o expozitie de tehnica militara si exercitii demonstrative cu caini special dresati.

Restrictii de circulatie vineri, in Bucuresti, de Ziua Armatei Romane. Tronsoanele unde circulatia este inchisa

Ceremonialul militar de retragere cu torte, organizat vineri intre orele 18. 00, cu ocazia Zilei Armatei Romaniei, va restrictiona circulatia in Bucuresti pe anumite tronsoane.

FOTO Ziua Armatei Romane, sarbatorita cu fast si la Vaslui

Peste 300 de vasluieni au participat, astazi, la parada militara organizata de Cercul Militar impreuna cu Primaria Vaslui, in Piata Civica a orasului.

FOTO Defilare de Ziua Armatei la monumentul ostasilor romani de la Balan

Ziua Armatei Romane sarbatorita in fiecare an pe 25 octombrie a fost marcata si la Calarasi. Autoritatile locale au cinstit memoria ostasilor cazuti la datorie printr-o ceremonie la monumentul eroilor de la Balan unde au fost depuse zeci de coroane de flori.

Lucian Bolcas, despre intoarcerea lui Traian Basescu: Mortul de la groapa nu se mai intoarce

Invitatii lui Razvan Dumitrescu in studioul emisiunii Subiectiv au comentat replica presedintelui Traian Basescu, care a spus liderilor europeni ca Ma intorc mereu. Avocatul Lucian Bolcas a fost cel mai.

Marius Pieleanu despre participarea lui Traian Basescu la discutiile de la Bruxelles: Succesul a fost zero

Invitatul lui Razvan Dumitrescu, in cadrul editiei de joi a emisiunii Subiectiv, sociologul Marius Pieleanu a comentat prezenta presedintelui Traian Basescu la Bruxelles si de ce a insistat acesta sa fie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )