Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romaniei

Antena3 Antena3,
Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romaniei

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca. continuă pe Antena3

Mesajul presedintelui Traian Basescu de Ziua Armatei Romane

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj de Ziua Armatei, in care arata ca militarii romani isi fac datoria in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, demonstrand, astfel, ca.

De Ziua Armatei Romaniei, ministrul Armatei de peste Prut ii felicita pe fratii de arme

La 25 Octombrie, militarii activi si in rezerva saluta Drapelele de lupta, onorand astfel Ziua Armatei Romaniei, garantul suprem al existentei statului national unitar roman. La 24 octombrie am luat legatura la Chisinau, cu liderul Armatei Nationale a Republicii Moldova, care, prin intermediul cotidianului ADEVARUL a transmis un mesaj emotionant fratilor de arme, din dreapta Prutului.

Programul presedintelui Traian Basescu la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu va participa joi si vineri la lucrarile Consiliului European si la Summitul Partidului Popular European PPE). inainte sa se urce in avion, seful statului va sustine o conferinta de presa, pe Aeroportul Henri Conada.

VIDEO. Ziua Armatei. Ce mesaj le transmite Basescu militarilor.

Presedintele Traian Basescu ii felicita pe militarii romani pentru felul in care isi fac datoria, aratand ca rmata noastra a dobandit un binemeritat loc printre fortele militare ale lumii, transmite Agerpres. Astazi omagiem Ziua Armatei Romaniei. Este o zi cu o rezonanta speciala in constiinta si istoria poporului roman, cand celebram un eveniment cu valoare de simbol al implinirii nationale, ziua in care ostasii Armatei noastre eliberau, in 1944, animati de dragostea de tara, ultima brazda .

Lucian Bolcas, despre intoarcerea lui Traian Basescu: Mortul de la groapa nu se mai intoarce

Invitatii lui Razvan Dumitrescu in studioul emisiunii Subiectiv au comentat replica presedintelui Traian Basescu, care a spus liderilor europeni ca Ma intorc mereu. Avocatul Lucian Bolcas a fost cel mai.

Marius Pieleanu despre participarea lui Traian Basescu la discutiile de la Bruxelles: Succesul a fost zero

Invitatul lui Razvan Dumitrescu, in cadrul editiei de joi a emisiunii Subiectiv, sociologul Marius Pieleanu a comentat prezenta presedintelui Traian Basescu la Bruxelles si de ce a insistat acesta sa fie.

CCR discuta pe 13 noiembrie sesizarile lui Traian Basescu in cazul ISC si Rompetrol

Curtea Constitutionala va lua in discutie pe 13 noiembrie sesizarile presedintelui Traian Basescu in legatura cu personalul contractual al Inspectoratului de Stat in Constructii ISC), respectiv in cazul.

Curtea Constitutionala discuta miercuri sesizarea lui Traian Basescu privind Legea referendumului

Curtea Constitutionala discuta, miercuri, sesizarea presedintelui Traian Basescu privind modificarile la Legea referendumului, inclusiv cea de reducere a pragului la 30%, seful statului reclamand prevederi ce infrang principii constitutionale legate de exercitarea suveranitatii de catre popor.

Ponta si Antonescu, mesaje dedicate Armatei si Regelui Mihai. Basescu, cuvinte doar pentru Ziua Armatei

Premierul Victor Ponta si presedintele Senatului Crin Antonescu au transmis vineri mesaje cu prilejul Zilei Armatei si cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, care implineste astazi 92 de ani. Presedintele Traian Basescu s-a referit doar la evenimentul dedicat Armatei, fara a aminti de ziua Regelui Mihai.

Traian Basescu: Armata noastra a dobandit un binemeritat loc intre fortele militare ale lumii

Presedintele Traian Basescu saluta, intr-un mesaj cu ocazia Zilei Armatei, datoria pe care o fac militarii romani zi de zi, in acord cu valorile si principiile unui sistem democratic, afirmand astfel ca Armata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )