Libnet.ro
UNICEF

16:30

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sara Errani, in finala competitiei - A invins-o dupa un meci de lupta pe Monica Niculescu

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sara Errani, in finala competitiei - A invins-o dupa un meci de lupta pe Monica Niculescu

Sara Errani principala favorita a competitiei) s-a calificat, sambata - pe o caldura insuportabila, in finala BRD Bucharest Open, jucatoarea din Italia invingand-o pe Monica Niculescu. Meciul de pe Arena Centrala a durat doua ore si 22 de minute. A fost 5-7, 6-1, 6-2 pentru Sara. In ultimul act al competitiei, Errani o va intalni pe Anna Schmiedlova sportiva din Slovacia a trecut de Polona Hercog, scor 6-4, 6-3). continuă pe Hotnews

BRD Bucharest Open: Sara Errani si Anna Schmiedlova vor juca finala. Monica Niculescu, invinsa de italianca

Monica Niculescu a castigat primul set, dar pierdut in fata Sarei Errani, in prima semifinala de la BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Sara Errani vs Monica Niculescu (de la ora 15:00) - Programul zilei

Monica Niculescu locul 41 WTA si cap de serie numarul 3) o va intalni in semifinalele de la BRD Bucharest Open pe Sara Errani locul 20 WTA si cap de serie numarul unu) pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in semifinale - A invins-o pe Andreea Mitu

Monica Niculescu este prima semifinalista de la BRD Bucharest Open, favorita numarul trei a competitiei invingand-o, vineri, pe Andreea Mitu. Meciul, desfasurat pe o caldura insuportabila, a durat doua ore si patru minute, Monica impunandu-se in trei seturi, scor 4-6, 6-0, 6-2. In urmatoarea disputa, Niculescu o va intalni pe Sara Errani favorita 1) - va fi pentru al doilea an consecutiv cand Monica se va duela in semifinalele de la Bucuresti cu principala favorita a intrecerii.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sorana Carstea, in turul doi dupa o victorie scurta cu Sesil Karatanceva

Sorana Carstea wild-card) s-a calificat, miercuri, in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o fara prea mari emotii pe Sesil Karatanceva, din Bulgaria, scor 6-2, 6-2. Partida ar fi trebuit sa aiba loc marti, dar a fost reprogramata de organizatori din cauza ploii si a intunericului.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu a castigat meciul cu Andreea Mitu! Monica e in semifinale, o asteapta pe Sara Errani

Monica Niculescu a castigat jocul cu Andreea Mitu din sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, scor 4-6, 6-0, 6-2.

Monica Niculescu, eliminata in semifinalele turneului de la BRD Bucharest Open. Finala se va disputa intre Sara Eranni si Anna Schmiedlova

Monica Niculescu, cap de serie numarul 3 si locul 14 WTA, a fost eliminata din semifinalele turneului BRD Bucharest Open de italianca Sara Eranni, locul 20 WTA, infirmeaza gsp. ro Romanca a fost invinsa cu scorul.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, anunta Agerpres. Mitu a invins-o in optimi pe Sorana Cirstea cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. in sferturile de finala, Mitu o.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )