Libnet.ro
UNICEF

16:00

BRD Bucharest Open: Sara Errani si Anna Schmiedlova vor juca finala. Monica Niculescu, invinsa de italianca

Adevărul Adevărul,
BRD Bucharest Open: Sara Errani si Anna Schmiedlova vor juca finala. Monica Niculescu, invinsa de italianca

Monica Niculescu a castigat primul set, dar pierdut in fata Sarei Errani, in prima semifinala de la BRD Bucharest Open. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sara Errani, in finala competitiei - A invins-o dupa un meci de lupta pe Monica Niculescu

Sara Errani principala favorita a competitiei) s-a calificat, sambata - pe o caldura insuportabila, in finala BRD Bucharest Open, jucatoarea din Italia invingand-o pe Monica Niculescu. Meciul de pe Arena Centrala a durat doua ore si 22 de minute. A fost 5-7, 6-1, 6-2 pentru Sara. In ultimul act al competitiei, Errani o va intalni pe Anna Schmiedlova sportiva din Slovacia a trecut de Polona Hercog, scor 6-4, 6-3).

BRD Bucharest Open: Sara Errani vs Monica Niculescu (de la ora 15:00) - Programul zilei

Monica Niculescu locul 41 WTA si cap de serie numarul 3) o va intalni in semifinalele de la BRD Bucharest Open pe Sara Errani locul 20 WTA si cap de serie numarul unu) pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Monica Niculescu, eliminata in semifinalele turneului de la BRD Bucharest Open. Finala se va disputa intre Sara Eranni si Anna Schmiedlova

Monica Niculescu, cap de serie numarul 3 si locul 14 WTA, a fost eliminata din semifinalele turneului BRD Bucharest Open de italianca Sara Eranni, locul 20 WTA, infirmeaza gsp. ro Romanca a fost invinsa cu scorul.

BRD Bucharest Open: Anna Karolina Schmiedlova, ultima jucatoare calificata in semifinale

Anna Karolina Schmiedlova cap de serie numarul 7) este ultima jucatoare calificata in semifinalele de la BRD Bucharest Open, sportiva din Slovacia invingand-o pe Danka Kovinic, din Muntenegru, scor 6-2, 6-2.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu a castigat meciul cu Andreea Mitu! Monica e in semifinale, o asteapta pe Sara Errani

Monica Niculescu a castigat jocul cu Andreea Mitu din sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, scor 4-6, 6-0, 6-2.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in semifinale - A invins-o pe Andreea Mitu

Monica Niculescu este prima semifinalista de la BRD Bucharest Open, favorita numarul trei a competitiei invingand-o, vineri, pe Andreea Mitu. Meciul, desfasurat pe o caldura insuportabila, a durat doua ore si patru minute, Monica impunandu-se in trei seturi, scor 4-6, 6-0, 6-2. In urmatoarea disputa, Niculescu o va intalni pe Sara Errani favorita 1) - va fi pentru al doilea an consecutiv cand Monica se va duela in semifinalele de la Bucuresti cu principala favorita a intrecerii.

Perechea Raluca Olaru/Anna Tatishvili, calificata in semifinalele probei de dublu la BRD Bucharest Open

Perechea Raluca Olaru/Anna Tatishvili Romania/SUA), cap de serie numarul 3, s-a calificat, vineri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului BRD Bucharest Open, scrie Mediafax. Olaru si Tatishvili au.

Alexandra Dulgheru a abandonat in runda secunda a turneului BRD Bucharest Open

Alexandra Dulgheru a abandonat in primul set al meciului cu Anna Tatishvili, partida desfasurata in turul doi al turneului BRD Bucharest Open, informeaza Mediafax. Romanca, aflata pe locul 48 WTA si cap de.

BRD Bucharest Open: Alexandra Dulgheru s-a retras, in primul set al meciului cu Tatishvili

Romanca Alexandra Dulgheru, a cincea favorita, s-a retras in primul set al meciului cu Anna Tatishvili SUA), joi seara, la scorul de 5-2 pentru jucatoarea de origine georgiana, in optimile de finala ale turneului de tenis BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala, cu premii totale de 226. 750 dolari, potrivit Agerpres.

BRD Bucharest Open: astazi se vor decide meciurile din semifinale. Vom avea o romanca acolo. Programul zilei

La Arenele BNR, iubitorii tenisului din Romania vor avea parte de patru confruntari spectaculoase la simplu si de trei meciuri cu patru romance la dublu in cadrul BRD Bucharest Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )