Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fotografii cu cele mai tari iluzii! Imaginile care iti pacalesc creierul

Antena3 Antena3,
Fotografii cu cele mai tari iluzii! Imaginile care iti pacalesc creierul

Sa fii omul potrivit la locul potrivit, este mare lucru pentru a obtine o fotografie reusita. Iata cateva fotografii cu adevarat incredibile! La prima vedere, creierul poate fi pacalit foarte usor. Iata. continuă pe Antena3

Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal

Doi tineridin Rusia si-au riscat libertatea pentru a putea realiza o serie de fotografii incredibile ale unor obiective turistice. Doirusiau demonstrat ca sunt pregatiti sa isi asume orice risc pentru a realiza cele mai reusite fotografii. Dupa cum scrie si publicatia Business Insider, timp de doi ani, Vadim Mahora si Vitali Raskalovim au escaladat unele [] Cele mai reusite fotografii realizate in mod ilegal Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO]

Cei de la Coca-Cola duc ideea de reclama la un alt nivel. Faptul ca au cele mai reusite campanii nu mai e de mult un element de noutate, dar noua modalitate de promovare a Coca-Cola Zero este cu totul si cu totul iesita din tipare. Cu scopul de a determina mai multi oameni sa incerce [] Coca-Cola creeaza prima reclama care iti da bautura gratis [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ciudate si absurde legi. Risti sa faci inchisoare daca nu STII ASTA!

Daca te crezi un geniu, sau ai impresia ca le stii pe toate, lista de mai jos cu lucruri interzise iti va spulbera orice asteptare. Potrivit descopera. ro, daca in Elvetia este illegal sa trantesti portiera.

Pana la luna si inapoi! Cel mai tare ZOOM din lume care iti taie respiratia

Dovada ca expresia pana la luna si inapoi poate deveni realitate mai usor decat iti imaginai! Nikons Coolpix P900 a reusit sa bata recordul cu un zoom care iti taie respiratia. Are un zoom optic de.

Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile

Exista numeroase dezbateri legate de roboti si de inteligentele artificiale, dar un lucru este sigur: pot face lucrurile care sunt foarte complicate pentru oameni intr-un timp foarte scurt. Cel mai recent exemplu vine din Australia si se numeste Hadrian, dupa imparatul roman omonim, care a ridicat o multime de ziduri pentru romani. Si, cu toate [] Hadrian este robotul care iti construieste o casa in doua zile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Roomy - aplicatia care iti permite sa decorezi camerele in 3D, direct de pe tableta

Roomy este o aplicatie care iti permite decorarea in 3D a unei camere, pornind de la o simpla fotografie. Aplicatia este dezvoltata de Loft-NedSense, pentru iPad. Aplicatia poate fi folosita de cei aflati in.

Care sunt cele mai mari 30 de companii cu capital grecesc in Romania

Cele mai mari 30 de companii cu actionariat majoritar grecesc prezente in Romania au avut afaceri de 12,4 miliarde de lei anul trecut si in jur de 20. 553 de angajati, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului si a rapoartelor financiare ale.

Top 5 destinatii din Grecia: cele mai frumoase locuri pe care le poti vizita vara aceasta

Top 5 destinatii din Grecia. Grecia este o zona turistica de vis, mai ales in sezonul estival. Capitala tarii, Atena, alaturi de alte orase dinregiunea elena sunt perfecte pentru un sejur relaxant, dar si fascinant prin obiectivele remarcabile.

Cele mai mari motoare de cautare de pe internet

Cele mai mari motoare de cautare sunt utilizate de milioane de oameni zilnic si ofera cateva functionalitaticheie. Atunci cand vine vorba de motoare de cautare, majoritatea utilizatorilor nu isi doresc o gama extrem de variata. Sunt foarte putini cei care schimba motorul de cautare preferat, acesta fiind si unul dintre motivele pentru care Google a [] Cele mai mari motoare de cautare de pe internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Locuri pitoresti in care ne putem petrece vacanta de vara

Cele mai frumoase plaje din Thassos. Insula Thassos este una dintre destinatiile de concediu preferate de romani. Este o insula frumoasa, cu plaje pentru toate gusturile, unele dintre ele ideale pentru familiie cu copii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )