Libnet.ro
UNICEF

18:30

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai inotator european al anului

B1 B1,
Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul. continuă pe B1

Francezul Yannick Agnel a fost desemnat cel mai bun inotator european al anului

Francezul Yannick Agnel, dublu campion olimpic la Londra, a fost desemnat un juriu format din 51 de membri, cel mai bun inotator european al anului 2012, potrivit Ligii Europene de Natatie, scrie AFP. Sportivul.

Armin Van Buuren a fost desemnat cel mai bun DJ din lume

Olandezul Armin van Buuren a fost ales cel mai bun DJ din lume, potrivit editorilor de la revista muzicala DJ Mag, dupa ce i-a depasit in popularitate pe competitorii sai, informeaza Contact Music. in.

Autostrada cu pipeta. Romanii au batut recordul la cel mai scurt tronson de autostrada inaugurat

Cel mai scurt tronson de autostrada din Romania a fost inaugurat in aceasta dimineata. Este vorba despre primul lot al autostrazii Timisoara-Lugoj care are in total 9,5 kilometri. Compania Nationala de.

Cel mai vechi sistem de scriere din lume, pe cale de a fi descifrat de oamenii de stiinta de la Oxford

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat pana acum, care pastreaza secrete vechi de 5. 000 de ani, este pe cale sa fie decodat de catre cercetatorii Universitatii Oxford, scrie BBC. Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat - despre care se estimeaza ca ar fi fost folosit in perioada anilor 3. Hr. , intr-o regiune situata acum in sud-vestul Iranului - a facut obiectul unui proiect international de cercetare.

Legatura dintre creativitate si bolile mintale, confirmata de cel mai amplu studiu realizat vreodata

Creativitatea este deseori parte a unei boli psihice, scriitorii fiind cei mai afectati - aceasta este concluzia celui mai amplu studiu realizat in acest domeniu pana in prezent, noteaza BBC in pagina electronica. Studiu a fost facut de un grup de cercetatori suedezi si a implicat peste un milion de persoane. Scriitorii au cel mai ridicat risc de a suferi de anxietate, tulburare bipolara, schizofrenie, depresie si abuz de substante, au descoperit cercetatorii suedezi de la Institutul Karolinska. Tot ei sunt de doua ori mai predispusi la sinucidere decat restul oamenilor. Citeste articolul si comenteaza pe MedLive. ro.

Megatranzactia care l-a transformat in CEL MAI BOGAT om din Rusia. La cat se ridica averea celui mai bogat rus

Viktor Vekselberg a devenit cel mai bogat om din Rusia, dupa ce averea lui a crescut cu 1,5 miliarde de dolari in acest an, la 18 miliarde de dolari. Cresterea a avut loc dupa ce grupul de stat Rosneft a acceptat.

Alianta Romania Dreapta isi va lansa candidatii pentru parlamentare cel mai probabil pe 5 noiembrie

Lansarea candidatilor Aliantei Romania Dreapta pentru parlamentare va avea loc, cel mai probabil, in data de 5 noiembrie, a anuntat miercuri presedintele PDL, Vasile Blaga. Initial lansarea candidatilor.

Cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, aproape de a fi decodat

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford sustin ca sunt foarte aproape de a decoda cel mai vechi sistem de scriere nedescifrat din lume, scrie BBC. Este vorba despre un sistem de scriere numit proto-elamit,.

Concurs inedit in SUA: Cel mai diabolic copil din 2012. Tu cui i-ai da marele premiu?

O bloggerita din SUA l-a ales pe cel mai diabolic copil al anului 2012 in urma unei competitii cu fotografii la care peste 300 de parinti si-au inscris odraslele. Ilana Wiles a selectat 32 de fotografii cu.

Rectificarea bugetara va fi avizata cel mai tarziu saptamana viitoare

A doua rectificare bugetara din acest an va fi avizata de Guvern cel mai tarziu saptamana viitoare, dupa finalizarea discutiilor cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE), a declarat, ieri, premierul Victor Ponta.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )