Libnet.ro
UNICEF

00:07

Francois Hollande: Charlie Hebdo traieste si va trai

Antena3 Antena3,
Francois Hollande: Charlie Hebdo traieste si va trai

Charlie Hebdo traieste si va trai, a declarat miercuri seara presedintele francez Francois Hollande, salutand aparitia in aceeasi zi a editiei supravietuitorilor a ziarului satiric, a carui redactie. continuă pe Antena3

VIDEO Prima pagina din Charlie Hebdo care apare miercuri: Profetul Mahomed tine in mana o pancarta pe care scrie Je suis Charlie. Noul numar va avea 3 milioane de exemplare

In primul numar dupa masacrul asupra redactiei sale, publicatia satirica Charlie Hebdo care va aparea miercuri il infatiseaza pe prima pagina pe profetul Mohamed. Are o lacrima in ochi si tine o pancarta pe care scrie Je suis Charlie Sunt Charlie), sub titlul Totul este iertat, un desen semnat Luz obtinut de agentia de presa AFP.

FOTO Primul numar Charlie Hebdo dupa atentate a aparut in Franta, intr-un tiraj de 3 milioane de exemplare. Parizienii stau la coada pentru a cumpara revista, chioscurile si-au epuizat stocurile, iar tirajul va fi marit la 5 milioane de exemplare

Supravietuitorii din echipa saptamanalului de satira Charlie Hebdo au publicat miercuri primul numar de dupa atentat, pe a carui prima pagina apare un Mahomed cu lacrimi in ochi, in urma atacurilor armate care au bulversat Franta, o tara care a intrat in razboi impotriva terorismului, potrivit Mediafax. La o saptamana de la atacul armat comis la sediul sau miercurea trecuta - soldat cu 12 morti -, ziarul a anuntat un tiraj de trei milioane de exemplare, fata de 60. 000 de obicei, cu versiuni in numeroase limbi straine engleza, turca, spaniola, intre altele). Parizienii stau la coada pentru a cumpara Charlie Hebdo. Unele chioscuri deja si-au epuizat stocul. Ora 11:24: Tirajul primului numar Charlie Hebdo de dupa atacul armat va creste de la 3 la 5 milioane de exemplare, pentru a face fata cererii exceptionale, a declarat distribuitorul pentru AFP.

SUA: Inregistrarea video in care liderul Al Qaeda din Yemen revendica atacurile teroriste de la Charlie Hebdo pare autentica

Autoritatile americane cred ca inregistrarea video in care liderul Al Qaeda din Yemen revendica atacurile teroriste de la Charlie Hebdo este autentica, a declarat miercuri un reprezentant al Departamentului de Stat, potrivit Reuters.

Charlie Hebdo publica miercuri un nou numar in 3 milioane de exemplare. Cum arata coperta revistei

Pe coperta primlui numar al revistei Charlie Hebdo dupa atentat, care va aparea miercuri, 14 ianuarie, apare o caricatura a profetului Mahomed care tine o pancarta pe care este scris textul Je suis Charlie - Eu sunt Charlie.

Charlie Hebdo, coperta cu o noua caricatura a profetului Mohamed, in numarul de miercuri

Urmatorul numar al revistei Charlie Hebdo, care urmeaza sa fie tiparit marti, va avea pe coperta o caricatura a profetului Mahomed, in care acesta are in mana o pancarta cu mesajul Je suis Charlie. Deasupra.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo: 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a revistei franceze Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare, a anuntat distribuitorul revistei, care a precizat ca s-a facut o suplimentare de la un milion de exemplare, cat erau planificate initial.

Editia de miercuri a revistei Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare

Editia de miercuri a saptamanalului satiric Charlie Hebdo va fi imprimata in trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum fusese prevazut initial, a anuntat Messageries lyonnaises de presse MLP),.

UPDATE Urmatorul numar din Charlie Hebdo va avea un tiraj de 3 milioane de exemplare si va contine caricaturi ale profetului Mahomed

UPDATE Numarul de miercuri al revistei satirice Charlie Hebdo va avea un tiraj de trei milioane de exemplare, in loc de un milion cum a fost prevazut initial, a anuntat distribuitorul revistei, MLP, care primeste avalanse de comenzi din Franta si din strainatate, potrivit Mediafax. Urmatorul numar din Charlie Hebdo, pregatit de supravietuitorii atentatului sangeros impotriva cotidianului satiric, va continua sa ia in vizor politica si religiile si va include evident caricaturi ale profetului Mahomed, spune avocatul saptamanalului, citat de AFP.

Franta: Oferte exagerate si copii ilegale ale revistei Charlie Hebdo pe Internet

Sute de exemplare din revista Charlie Hebdo, epuizate rapid in Franta, au circulat pe internet miercuri la preturi uneori exagerate, provocand indignarea sustinatorilor si a supravietuitorilor revistei.

Senegalul interzice difuzarea numarului curent al Charlie Hebdo, din cauza caricaturii cu Mahomed

Senegalul a interzis difuzarea prin orice mijloace a editiei curente a revistei satirice franceze Charlie Hebdo si a numarului de miercuri al ziarului Liberation, care contin caricaturi cu Profetul Mahomed, scrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )