Libnet.ro
UNICEF

16:00

Francul nu variaza mult fata de euro si leu pe piata interbancara

România Liberă România Liberă,
Francul nu variaza mult fata de euro si leu pe piata interbancara

Francul elvetian a oscilat vineri in jurul paritatii fata de euro si a urcat chiar usor peste acest nivel in tranzactiile derulate pe timpul noptii in Asia. in acelasi timp, leul a evoluat mult mai stabil peste 4,5 lei/euro, astfel ca francul ar putea fi cotat vineri de BNR la un curs apropiat de 4,5 lei. continuă pe România Liberă

Francul nu variaza mult fata de euro pe piata interbancara

Francul elvetian a oscilat vineri in jurul paritatii fata de euro si a urcat chiar usor peste acest nivel in tranzactiile derulate pe timpul noptii in Asia. in acelasi timp, leul a evoluat mult mai stabil peste 4,5 lei/euro, astfel ca francul ar putea fi cotat vineri de BNR la un curs apropiat de 4,5 lei.

Leul si francul nu au variatii mari fata de euro in piata interbancara

Francul elvetian a oscilat vineri in jurul paritatii fata de euro si a urcat chiar usor peste acest nivel in tranzactiile derulate pe timpul noptii in Asia, in timp ce leul a evoluat mult mai stabil peste 4,5 lei/euro, astfel ca francul ar putea fi.

Dolarul castiga tot mai mult teren in fata euro

Cresterea economica a Statelor Unite a dus la aprecierea dolarului in raport cu majoritatea celorlalte monede. Afirmatia este valabila mai ales in cazul euro, al carui curs de schimb se apropie de paritate cu.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )