Libnet.ro
UNICEF

09:30

Frankfurt: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis la intrarea intr-un tribunal

B1 B1,
Frankfurt: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis la intrarea intr-un tribunal

Doua persoane au fost ucise, vineri dimineata, intr-un atac armat comis la intrarea intr-un tribunal de mare instanta de la Frankfurt, in vestul Germaniei, a anuntat politia, citata de AFP. Potrivit unui. continuă pe B1

Atentat sinucigas la Beirut: Doua persoane au fost ucise

Doua persoane au fost ucise, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a anuntat Agentia Nationala Libaneza din.

Liban: Zece persoane au fost ucise la Alep, inclusiv 5 copii, intr-un atac cu racheta

Zece persoane au fost ucise, miercuri, in urma bombardarii unor sectoare rebele in regiunile Damasc, Homs si Alep. Evenimentul are loc chiar in timpul deschiderii, in Elvetia, a lucrarilor Conferintei.

Atentat sinucigas la Beirut: Cel putin patru persoane au fost ucise

Cel putin patru persoane au fost ucise, iar alte 35 ranite, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a declarat un.

Accident rutier in Salaj: Doua persoane au decedat

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-un accident rutier produs pe un drum judetean la intrarea in localitatea Somes Odorhei din judetul Salaj, transmite Agerpres. Purtatorul de cuvant al.

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care.

Atac cu doi morti la Frankfurt.

Doua persoane au fost omorate vineri dimineata, la intrarea intr-un tribunal de mare instanta de la Frankfurt, in vestul Germaniei, a anuntat politia, relateaza AFP, conform Mediafax. Presupusul agresor, un barbat in varsta de 47 de ani, a fost arestat, a precizat un purtator de cuvant al politiei germane. Citeste si: Atentat cu bomba la Roma, inainte de vizita lui Hollande Cele doua victime, doi barbati in varsta de 45 si 50 de ani, au murit din cauza ranilor la putin timp dupa ce au fost .

Germania. Doi suspecti de crima au fost ucisi intr-un tribunal din Frankfurt

Doi suspecti de crima au fost ucisi, vineri, intr-o sala de judecata a unui tribunal din Frankfurt. Cele doua victime au fost impuscate si injunghiate mortal de catre un barbat, al carui frate fusese ucis.

Microsoft, facuta de ras. Compania a fost victima unui nou atac informatic

Un blog al Microsoft a fost tinta unui atac informatic al Armatei Electronice Siriene, la putin timp dupa acelasi grup sparsese doua conturi de Twitter ale companiei. Sirienii au avertizat Microsoft ca atacurile.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2264 seconds )