Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atac cu doi morti la Frankfurt.

România Liberă România Liberă,
Atac cu doi morti la Frankfurt.

Doua persoane au fost omorate vineri dimineata, la intrarea intr-un tribunal de mare instanta de la Frankfurt, in vestul Germaniei, a anuntat politia, relateaza AFP, conform Mediafax. Presupusul agresor, un barbat in varsta de 47 de ani, a fost arestat, a precizat un purtator de cuvant al politiei germane. Citeste si: Atentat cu bomba la Roma, inainte de vizita lui Hollande Cele doua victime, doi barbati in varsta de 45 si 50 de ani, au murit din cauza ranilor la putin timp dupa ce au fost . continuă pe România Liberă

Frankfurt: Doua persoane au fost ucise intr-un atac comis la intrarea intr-un tribunal

Doua persoane au fost ucise, vineri dimineata, intr-un atac armat comis la intrarea intr-un tribunal de mare instanta de la Frankfurt, in vestul Germaniei, a anuntat politia, citata de AFP. Potrivit unui.

Accident la o fabrica din SUA, cu doi morti si 10 raniti.

Cel putin doua persoane au murit, iar alte patru se aflau in stare critica, luni, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, in Nebraska centru), au anuntat autoritatile, relateaza CNN, conform Mediafax. Incidentul a avut loc luni la International Nutrition, o companie care produce hrana si alte produse pentru animale si pasari. Am auzit o explozie si au inceput sa cada lucruri, a declarat un muncitor, Nate Lewis, pentru KETV, un post afiliat CNN. Era intuneric bezna inauntru. Tot ceea .

Accident rutier in Salaj: Doua persoane au decedat

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-un accident rutier produs pe un drum judetean la intrarea in localitatea Somes Odorhei din judetul Salaj, transmite Agerpres. Purtatorul de cuvant al.

Atentat sinucigas la Beirut: Doua persoane au fost ucise

Doua persoane au fost ucise, marti, intr-un atentat sinucigas comis intr-un cartier din sudul Beirutului, considerat un fief al miscarii siite libaneze Hezbollah, a anuntat Agentia Nationala Libaneza din.

Accident la o fabrica din Nebraska: Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite

Cel putin doua persoane au murit, iar alte 10 au fost ranite, in urma unui accident la o fabrica din Ohama, Nebraska, relateaza CNN. Incidentul a avut loc, luni, la International Nutrition, o companie care.

Tragedie aviatica, doi morti si cinci raniti. Filmul evenimentelor si marile semne de intrebare in accidentul care a dus la moartea celor plecati sa salveze vieti

Doi oameni, pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina, au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni de tipul Britten-Norman Islander BN 2 a cazut, in imprejurari neelucidate inca, in zona Beius. Victimele au fost gasite de un padurar, la circa sase ore dupa ce unul dintre pasageri a sunat la 112 pentru a anunta accidentul. Copilotul este in stare critica. La momentul anuntarii accidentului, toti pasagerii erau in viata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )