Libnet.ro
UNICEF

06:00

Franta. Aproximativ 500 de pelerini au fost evacuati din sanctuarele de la Lourdes, din cauza inundatiilor

Antena3 Antena3,
Franta. Aproximativ 500 de pelerini au fost evacuati din sanctuarele de la Lourdes, din cauza inundatiilor

Aproximativ 500 de pelerini erau in curs de evacuare de la sanctuarele de la Lourdes, dupa ce acest loc de pelerinaj catolic situat in sud-vestul Frantei a fost partial inchis sambata din cauza unor inundatii,. continuă pe Antena3

Presedintele CSA a fost revocat din functie de Parlament - surse

Constantin Buzoianu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor CSA) a fost revocat din functie de catre plenul reunit al Parlamentului in urma cui doar cateva minute, dupa ce ieri Comisiile reunite de buget-finante au decis sa propuna.

Subiectele zilei: Romanii care au speriat Franta. 1.500 de euro pe zi din furat, la Paris!; Cat de functionala e democratia romaneasca?; Cum isi alinta marele Vintu nevestelu': Iti dau cu telefonul in cap, dau cu carja dupa tine!

Drumul prost, vechi cat tara. Calatoria prin spatiul geografic al Romaniei a fost si ramane, pentru straini, o aventura. In urma cu sute de ani, ca si acum, drumetii de pe alte meleaguri remarcau gropile. Presa interna despre scandalul din PNL. Epurare in stil stalinist in PNL, titreaza EVZ care scrie ca Antonescu a dat ieri o lovitura gruparii liberale adapostite la sectorul 1, unde incepea sa se contureze un grup de rezistenta impotriva sa.

UE si tarile OCDE au lansat un portal web care permite consumatorilor sa afle ce produse nesigure au fost retrase din piata

Cum pot afla consumatorii daca marsupiul pentru bebelus sau bicicleta fabricata in afara UE respecta cerintele de siguranta europene si internationale? Cautand informatia intr-un portal international lansat vineri la Bruxelles care le va permite autoritatilor din intreaga lume sa faca schimb de informatii cu privire la produsele nesigure care au fost retrase de pe piata, informeaza Comisia Europeana. Portalul este un proiect elaborat in comun de catre UE si tarile OCDE, inclusiv SUA, Australia si Canada.

George Balan a fost suspendat din functia de procuror de Consiliul Superior al Magistraturii

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a decis suspendarea procurorului George Balan din functie, ca efect a punerii in miscare a actiunii penale in cazul sau de catre DNA, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.218 seconds )