Libnet.ro
UNICEF

12:00

Franta: Aproximativ un milion de locuinte din vestul tarii au ramas fara electricitate din cauza caniculei

B1 B1,
Franta: Aproximativ un milion de locuinte din vestul tarii au ramas fara electricitate din cauza caniculei

Canicula ii lasa pe francezi fara electricitate. Aproximativ un milion de locuinte din vestul Frantei au ramas fara curent electric, din cauza suprasolicitarii retelelor pe fondul caniculei, informeaza. continuă pe B1

CANICULA a lasat UN MILION de locuinte din Franta FARA ELECTRICITATE

Aproximativ un milion de locuinte au ramas fara electricitate, in vestul Frantei, din cauza suprasolicitarii retelelor pe fondul caniculei, informeaza site-ul agentiei AFP. Compania publica pentru.

Jumatate din populatia tarii isi va schimba telefoanele in urmatoarele trei luni?

Consumatorii romani sunt interesati de noile tehnologii, potrivit studiului anual Techonomic Index, realizat de Samsung si remis Playtech. Studiul ar trebui saofereo privire cuprinzatoare asupra comportamentelor si atitudinilor fata de tehnologie a 18. 000 de consumatori europeni. Apetitul romanilor pentru tehnologie creste, acestia fiind mai inclinati sa cumpere dispozitive de ultima generatie decat media europeana. Studiul [] Jumatate din populatia tarii isi va schimba telefoanele in urmatoarele trei luni? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hotie prinsa pe camere. Un batran din Dej a ramas fara borseta cu bani si fara acte. VIDEO

Un batran din Dej a ramas fara borseta cu bani si fara acte. El a fost, e drept, neatent, dar si trecatorii care au gasit-o, au dat dovada de rea vointa. Au luat-o si nu au dus-o la politie. Incidentul a.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )