Libnet.ro
UNICEF

12:00

Hotie prinsa pe camere. Un batran din Dej a ramas fara borseta cu bani si fara acte. VIDEO

Antena3 Antena3,
Hotie prinsa pe camere. Un batran din Dej a ramas fara borseta cu bani si fara acte. VIDEO

Un batran din Dej a ramas fara borseta cu bani si fara acte. El a fost, e drept, neatent, dar si trecatorii care au gasit-o, au dat dovada de rea vointa. Au luat-o si nu au dus-o la politie. Incidentul a. continuă pe Antena3

Franta: Aproximativ un milion de locuinte din vestul tarii au ramas fara electricitate din cauza caniculei

Canicula ii lasa pe francezi fara electricitate. Aproximativ un milion de locuinte din vestul Frantei au ramas fara curent electric, din cauza suprasolicitarii retelelor pe fondul caniculei, informeaza.

Vama Veche: Mai multi tineri fotografi au ramas fara aparatura dupa ce masina le-a fost sparta la malul marii. Prejudiciul ajunge la 40.000 lei

Un grup de tineri fotografi care au mers in Vama Veche au ramas fara aparatura dupa ce masina le-a fost sparta. Vineri noaptea, baietii au ajuns in statiune, au amplasat cortul si au mers intr-un bar. Samb.

Un TIR a ramas fara frane si a facut prapad pe o sosea din Zalau

Un tir incarcat cu 24 de tone de produse din fier a facut dezastru pe o sosea din Zalau. Din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un autobuz parcat pe marginea drumului si in.

Pericolul din spatele medicamentelor fara reteta. REACTII ADVERSE nebanuite care apar dupa ani de abuz

Mai multe medicamente uzuale, eliberate de farmacii fara reteta de la medicul de familie, pot pune viata in pericol. Chiar daca autoritatile au emis avertismente cu privire la reactiile adverse, efectele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )