Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un TIR a ramas fara frane si a facut prapad pe o sosea din Zalau

Antena3 Antena3,
Un TIR a ramas fara frane si a facut prapad pe o sosea din Zalau

Un tir incarcat cu 24 de tone de produse din fier a facut dezastru pe o sosea din Zalau. Din cauza vitezei, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un autobuz parcat pe marginea drumului si in. continuă pe Antena3

FOTO Prapad la marginea Zalaului. Un TIR ramas fara frane a intrat in plin intr-un autobuz si mai multe masini

Un autotren incarcat cu tagla, un semifabricat de otel, a ramas fara frane dupa ce a coborat Mesesul si, la intrarea in municipiului Zalau, a pierdut controlul volanului, intrand in plin intr-un autobuz Transurbis si in sapte autoturisme parcate in curtea unui agent economic din apropiere.

Scene de groaza pe o sosea din Romania. Autocar suspendat pe marginea prapastiei

Un autocar cu 39 de pasageri la bord a ramas suspendat pe marginea prapastiei dupa ce partea din spate a mijlocului de transport a parasit partea carosabila, scrie opiniatimisoarei. ro. Pasagerii au trecut prin.

Cristian Boureanu a ramas fara permisul de conducere pentru 90 zile dupa ce a fost prins circuland pe A2 cu 190 km/h: Nu cred ca am avut viteza asta (VIDEO)

Raziile politistilor de la Rutiera care se vor afla in acest weekend pe Autostrada Soarelui au facut victime si la case mai mari, informeaza B1 TV. Cristian Boureanu si Giani Kirita s-au ales cu permisele.

Electric Castle: Cluj Napoca a ramas fara cizme de cauciuc dupa ce s-au vandut 6.000 de perechi

A doua zi a festivalului Electric Castle care se desfasoara la Castelul Bontida din Cluj n-a mai fost atat de ploioasa, dar noroiul din zilele precedente a ramas. Iar pentru ca vremea i-a prins pe picior gresit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )