Libnet.ro
UNICEF

17:00

Franta: Atac armat in sediul ziarului Liberation

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta: Atac armat in sediul ziarului Liberation

Un barbat inarmat a intrat, astazi, in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Franta: Un barbat a deschis focul in sediul ziarului Liberation, un fotograf a fost grav ranit

Un barbat inarmat cu o pusca tip shotgun a patruns luni, in jurul orei 10,15 in sediul ziarului Liberation din Paris unde a deschis focul, ranind grav un fotograf, inainte de a reusi sa fuga, anunta AFP.

Atac armat in sediul ziarului francez Liberation: O persoana a fost impuscata

Un barbat inarmat a deschis focul in redactia ziarului francez Liberation din Paris, ranind serios o persoana. Potrivit site-ului publicatiei, atacatorul avea asupra sa o pusca si a tras de doua ori, ranind.

Franta: un barbat a deschis focul la sediul cotidianului Liberation. Un fotograf a fost ranit grav

Un barbat necunoscut a patruns luni dimineata in interiorul redactiei ziarului Liberation, avand asupra lui o pusca. Individul a deschis focul si a ranit un fotograf, dupa care a fugit, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Franta: un barbat a deschis focul la sediul cotidianului Liberation. Politistii sunt in alerta

Un barbat necunoscut a patruns luni dimineata in interiorul redactiei ziarului Liberation, avand asupra lui o pusca. Individul a deschis focul si a ranit un fotograf, dupa care a fugit, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Atac armat in sediul celui mai mare cotidian francez din Paris

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din.

Atacuri armate in serie, la Paris. iMPUSCATURI in sediul cotidianului Liberation si in fata unei banci

10 - Un nou atac armat a avut loc in urma cu putin timp la Paris. Un barbat a deschis focul in fata sediului unei banci din centrul orasului, la doar doua ore dupa ce un fotograf a fost impuscat.

iMPUSCATURI in sediul cotidianului Liberation si in fata unei banci. Vedeti primele imagini cu atacatorul

00 - Autoritatile franceze au prezentat imagini ale unui suspect care ar putea fi autorul atacurilor armate de la sediul redactiei ziarului Liberation si al Bancii Societe Generale, relateaza BBC News.

Franta: un barbat a deschis focul la sediul cotidianului Liberation

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

Un barbat a tras cu arma la sediul cotidianului Liberation. Un fotograf a fost ranit

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind grav un fotograf, dupa care a fugit, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, relateaza AFP, citat de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.228 seconds )