Libnet.ro
UNICEF

15:00

Atac armat in sediul celui mai mare cotidian francez din Paris

Antena3 Antena3,
Atac armat in sediul celui mai mare cotidian francez din Paris

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din. continuă pe Antena3

Atac armat in sediul ziarului francez Liberation: O persoana a fost impuscata

Un barbat inarmat a deschis focul in redactia ziarului francez Liberation din Paris, ranind serios o persoana. Potrivit site-ului publicatiei, atacatorul avea asupra sa o pusca si a tras de doua ori, ranind.

Impresarul Dumitru Tudor, atac la Gino Iorgulescu: A venit cel mai mare betiv si lepra ...

Primul atac la adresa lui Gino Iorgulescu de cand a fost ales presedintele FRF vine din partea impresarului Dumitru Tudor. Poreclit Ciorba, cel care se afla in razboi cu familia Reghecampf a reactionat dur la adresa ambilor oameni de fotbal: Nu va fi nicio diferenta! A venit cel mai mare betiv si lepra ordinara existenta in fotbal! Intre Mitica si Gino este o singura mare deosebire. Gino este un betiv notoriu in comparatie cu Dragomir care nu bea deloc. In .

TOP CE: Volkswagen, cel mai mare investitor privat in cercetare-dezvoltare, la nivel mondial. Premiera pentru o companie din UE

Producatorul german de automobile Volkswagen este cel mai mare investitor privat in domeniul cercetarii si dezvoltarii, la nivel mondial, aceasta fiind pentru prima data incepand din 2004 cand o intreprindere din Uniunea Europeana ajunge in aceasta pozitie, a informat, luni, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Suntem pe primul loc in Europa. Romania are cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt

Avem cel mai mare pret pentru deszapezirea unui kilometru de asfalt, din toata Europa. Romania plateste aproape 5. 300 de euro pentru deszapezire pe kilometru, in timp ce in Finlanda sau Islanda, pretul nu.

Un pachet de tigari pe zi = un risc de cancer de 25 de ori mai mare.

Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat persoanele nefumatoare. Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. Fumul de tigara contine peste 4. 000 de substante chimice diferite, dintre care peste 60 de substante cangerigene pentru om: nicotina, arsenic, radon, cianuri, fenol, DDT, azbest, benzen, monoxid de carbon, formaldehida si alte. Din pacate, .

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Franta: Atac armat in sediul ziarului Liberation

Un barbat inarmat a intrat, astazi, in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din cadrul politiei, potrivit AFP.

Povestea celui mai batran om din judetul Hunedoara: Alexandru Duma are 105 ani

Alexandru Duma este cel mai batran om care traieste in judetul Hunedoara. El va fi sarbatorit miercuri, 20 noiembrie, la implinirea varstei de 105 ani.

Utile: Un pachet de tigari pe zi - un risc de cancer de 25 de ori mai mare; De ce traiesc femeile mai mult decat barbatii; Vrei sa ii oferi o noapte de neuitat? Astea sunt ingredientele care te vor ajuta sa ai o partida de sex incendiara

S-a demonstrat stiintific! Mama este modelul dupa care se ghideaza un barbat pentru alegerea nevestei. Daca pana acum mai aveati dubii ca barbatii nu si-ar alege nevasta dupa chipul si asemanarea mamei, acestea ar trebui sa se risipeasca!Esti dependenta de iubitul tau? Cum scapi din cercul vicios. Poate ai vazut si tu femei care nu ies fara partener, care il suna cand e plecat la lucru din ora in ora si care se gandesc cu disperare ca poate vor fi parasite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )