Libnet.ro
UNICEF

15:00

Povestea celui mai batran om din judetul Hunedoara: Alexandru Duma are 105 ani

Adevărul Adevărul,
Povestea celui mai batran om din judetul Hunedoara: Alexandru Duma are 105 ani

Alexandru Duma este cel mai batran om care traieste in judetul Hunedoara. El va fi sarbatorit miercuri, 20 noiembrie, la implinirea varstei de 105 ani. continuă pe Adevărul

Viceprimar din judetul Valcea, incompatibil.

Vasile Miu, viceprimarul comunei Salatrucel din judetul Valcea, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, arata ANI ntr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: ANI: Consilier local din Dambovita, incompatibil si in conflict de interese Vasile Miu este acuzat de procurorii de integritate ca, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Locale a Crescatorilor de Bovine, Ovine, Porcine si Albine, a semnat un contract prin care au .

Un baiat de 14 ani din judetul Alba s-a sinucis dupa ce a fugit de acasa

Un baiat de 14 ani din judetul Alba s-a sinucis dupa ce a fugit de acasa. Copilul a fost gasit de localnici, pe trotuar, in fata unui bloc de 8 etaje. Acestia au chemat imediat ambulanta. Ei spun ca.

Piata noastra de gambling ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa

Piata autohtona a jocurilor de noroc ar putea deveni una dintre cele mai solide din Europa, considera Odeta Nestor, presedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc ONJN).

Acesta este Petru Groza! Cum l-au caracterizat jurnalistii americani pe capitalistul din Deva devenit seful primului guvern comunist

Este genul de om pe care sovieticii l-ar exila inevitabil in Siberia. Si totusi conduce un guvern comunist, titrau ziarele americane dupa ce avocatul si mosierul din Deva fusese impus de sovietici la conducerea primului guvern comunist. Povestea celui mai important om politic din trecutul Hunedoarei devenea astfel, in 1946, subiect de presa in Statele Unite ale Americii.

Atac armat in sediul celui mai mare cotidian francez din Paris

Un barbat inarmat a intrat luni, in jurul orei 10. 15 ora Romaniei) in holul cotidianului Liberation din Paris si a deschis focul, ranind un fotograf inainte de a fugi, au anuntat ziarul si surse din.

Noaptea trecuta, cea mai friguroasa din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. La Miercurea Ciuc, dimineata, au fost minus sase grade Celsius, potivit Realitatea. net.

Declinul economiei Ciprului - cel mai redus din acest an

Economia Ciprului a consemnat, in perioada iulie-septembrie 2013, cel mai redus ritm de scadere din acest an, in conditiile in care statul insular s-a adaptat la inchiderea celei de-a doua mari banci Laiki) si la introducerea de restrictii pe tranzactiile cu capital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )