Libnet.ro
UNICEF

01:06

Noaptea trecuta, cea mai friguroasa din aceasta luna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noaptea trecuta, cea mai friguroasa din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. La Miercurea Ciuc, dimineata, au fost minus sase grade Celsius, potivit Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Temperaturile au scazut sub limita inghetului. Cea mai friguroasa noapte din aceasta luna

Noaptea trecuta s-au inregistrat cele mai scazute temperaturi din aceasta luna. Minus 6 grade Celsius au fost dimineata la Miercurea Ciuc. Si la intorsura Buzaului, Brasov, Bacau dar si in Bucuresti.

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

TOP Eurostat: Romania a inregistrat in octombrie cea mai mare crestere de preturi din UE, pe ultimele 12 luni

Romania a inregistat in luna octombrie 2013 o crestere medie a preturilor de consum de 3,7% pe ultimele 12 luni, reprezentand cea mai mare rata din Uniunea Europeana, a informat vineri Eurostat.

Variety: Anul 2013, marcat de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile. Filmele cu cele mai mari sanse la premiile Academiei

Anul 2013 este marcat pe plan cinematografic de cea mai competitiva cursa pentru Oscar din toate timpurile, potrivit revistei Variety, care afirma ca in aceasta perioada exista aproximativ 30 de candidati la premiile Academiei de film americane ce ar putea primi cel putin doua nominalizari fiecare, potrvit Mediafax.

Cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa va fi construita la Londra

Un zgarie-nori de 242 de metri inaltime va fi construit in cartierul financiar Canary Wharf din estul Londrei, urmand sa devina in 2018 cea mai inalta cladire rezidentiala din Europa, potrivit presei internationale.

O scoica de 507 ani a fost ucisa de cercetatori: Era cea mai batrana creatura din lume

Ming, o scoica de 507 ani, considerata drept cea mai batrana creatura din lume, a fost ucisa, din greseala, de cercetatori, in momentul in care au deschis-o pentru a-i verifica varsta, relateaza Daily.

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a.

1,2 mil. lei, cea mai mare creanta a unei persoane fizice administrata de Kruk

Cea mai mare suma transmisa spre colectare catre Kruk Romania in perioada primelor noua luni ale anului curent este de peste 1,2 milioane lei 300. 000 euro), creanta a unei persoane cu datorii din regiunea Transilvaniei, urmata de cea a unei persoane.

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

Cea mai ieftina vacanta de vara se cumpara in pragul iernii.

Cea mai ieftina vacanta pe litoralul romanesc este cea cumparata inca din aceste zile. Astazi se deschide la Bucuresti Targul de Turism al Romaniei, editia de toamna, manifestare la care se vor lansa pachete turistice de tip Turbo Early Booking program cu reduceri speciale valabile doar pana la sfarsitul anului, unde pachetele turistice pot fi mai ieftine cu pana la 40-50 %), Early Booking programul este valabil pana la data de 31 martie, iar discounturile sunt de 30-40 % ), .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )