Libnet.ro
UNICEF

17:00

Viceprimar din judetul Valcea, incompatibil.

România Liberă România Liberă,
Viceprimar din judetul Valcea, incompatibil.

Vasile Miu, viceprimarul comunei Salatrucel din judetul Valcea, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, arata ANI ntr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: ANI: Consilier local din Dambovita, incompatibil si in conflict de interese Vasile Miu este acuzat de procurorii de integritate ca, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Locale a Crescatorilor de Bovine, Ovine, Porcine si Albine, a semnat un contract prin care au . continuă pe România Liberă

Viceprimar din Valcea, cercetat de ANI pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie

Viceprimarul comunei Salatrucel din judetul Valcea, Vasile Miu, este cercetat de ANI pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, potrivit unui comunicat al Agentiei. Acesta este acuzat de procurorii de.

Contract de 40 de milioane de euro semnat de ministrul Rovana Plumb in judetul Valcea

Ministrul Mediului va semna astazi contractul de finantare pentru un proiect ce va permite gestionarea problemei deseurilor la standarde europene in judetul Valcea.

Un baiat de 14 ani din judetul Alba s-a sinucis dupa ce a fugit de acasa

Un baiat de 14 ani din judetul Alba s-a sinucis dupa ce a fugit de acasa. Copilul a fost gasit de localnici, pe trotuar, in fata unui bloc de 8 etaje. Acestia au chemat imediat ambulanta. Ei spun ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )