Libnet.ro
UNICEF

19:00

Viceprimar din Valcea, cercetat de ANI pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie

B1 B1,
Viceprimar din Valcea, cercetat de ANI pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie

Viceprimarul comunei Salatrucel din judetul Valcea, Vasile Miu, este cercetat de ANI pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, potrivit unui comunicat al Agentiei. Acesta este acuzat de procurorii de. continuă pe B1

Viceprimar din judetul Valcea, incompatibil.

Vasile Miu, viceprimarul comunei Salatrucel din judetul Valcea, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate ANI) pentru infractiuni asimilate faptelor de coruptie, arata ANI ntr-un comunicat remis redactiei. Citeste si: ANI: Consilier local din Dambovita, incompatibil si in conflict de interese Vasile Miu este acuzat de procurorii de integritate ca, in calitate de vicepresedinte al Asociatiei Locale a Crescatorilor de Bovine, Ovine, Porcine si Albine, a semnat un contract prin care au .

Cererea mondiala de aur, la cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Cererea mondiala de aur a scazut, in perioada iulie-septembrie 2013, atingand cel mai redus nivel din ultimii patru ani, in conditiile in care investitorii au renuntat la plasamentele refugiu in metalul pretios, iar bancile centrale si-au incetinit ritmul achizitiilor de profil, potrivit Consiliului Mondial al Aurului WGC).

Olt: Fostul primar din Caracal, arestat preventiv pentru inselaciune.

Fostul primar din Caracal, Gheorghe Anghel, a fost arestat preventiv alaturi de alte 13 persoane, intr-un dosar de inselaciune, transmite Agerpres. Gheorghe Anghel este invinuit alaturi de alte 17 persoane de infractiuni economice in urma carora bugetul Primariei Caracal a fost prejudiciat cu aproximativ cinci milioane lei. Dintre invinuiti, 15 persoane, printre care si Gheorghe Anghel, au fost retinute miercuri seara, pentru 24 de ore, in baza unei ordonante emise de procurorii DIICOT. Trei .

Lideri din economie: Urmeaza un nou ciclu de crestere, dar nu stim mai nimic despre el/Meidul privat mai are nevoie de 10-20 de ani pentru a fi performant/ La noi va creste protectionismul in pofida logicii pietei unice

Criza nu s-a incheiat, e nevoie de eforturi pentru a o depasi, iar ritmuri de crestere de 5-6% sunt nesustenabile, au sustinut o serie de lideri economici invitati la aniversarea a 15 ani de existenta a Ziarului Financiar. Gazduit de BNR, la eveniment a participat si Adrian Sarbu, care a ocupat un loc in ultimul rand al salii. Executivi ai companiilor de top din sectorul telecom, bancar, retail si media au tinut sa fie prezenti la eveniment. Cititi mai jos cum vad principalii decidenti ce ne-ar putea astepta in urmatorii ani. Stirea se actualizeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2511 seconds )