Libnet.ro
UNICEF

10:30

Franta: Cel putin 75.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni

B1 B1,
Franta: Cel putin 75.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni

Cel putin 75. 000 de mii de locuinte din Franta au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni tomnatice ce afecteaza o parte din vestul Europei, informeaza AFP. Totodata, serviciile de feribot care. continuă pe B1

Cel putin sase persoane au murit intr-o mina de carbune din Spania

Cel putin sase persoane si-au pierdut viata, iar alte patru sunt intoxicate in urma unei scurgeri de gaz metan intr-o mina din localitatea Santa Lucia de Gordon provincia Leon), din Spania, potrivit presei internationale.

Cel putin 20 de morti intr-un atentat comis in apropierea orasului Damasc

Cel putin 20 de persoane au fost ucise in explozia unui vehicul-capcana, vineri, in fata unei moschei de la periferia Damascului. Atentatul a avut loc in localitatea Suq Wadi Barada, aflata sub controlul.

Cel putin o persoana a murit intr-o explozie la o fabrica din Mexic

Cel putin o persoana a murit si alte 40 au fost ranite, dintre care 11 grav, dupa explozia de ieri de la o fabrica americana de dulciuri Blueberry, in orasul frontalier Ciudad Juarez nord), potrivit unui bilant oferit de serviciile municipale, relateaza AFP.

Marea Britanie si Franta, afectate de cea mai puternica furtuna din ultimii 10 ani.

Marea Britanie s-a confruntat, luni dimineata, cu cea mai grava furtuna din ultimii zece ani. Un copil a fost dat disparut in Sussex sud), iar in Franta aproximativ 10. 000 de persoane au ramas fara curent electric in Bretania vest), transmite Mediafax. Furtuna a lasat fara electricitate peste 10. 000 de persoane in Bretania si a fost insotita de rafale de vant ce sufla cu pana la 133 de kilometri pe ora in insula Ouessant. Furtuna ar urma sa se indrepte catre nord-vestul Frantei, unde .

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )