Libnet.ro
UNICEF

12:30

Franta: Cinci si sase ani de inchisoare pentru romi din Romania care isi trimiteau copiii la furat

Hotnews Hotnews,
 Franta: Cinci si sase ani de inchisoare pentru romi din Romania care isi trimiteau copiii la furat

Agentia France Presse a relatat ca doi tigani romani care isi trimiteau copiii la furat pentru propriul beneficiu si acela al clanului familial au fost condamnati joi la cinci si respectiv sase ani de inchisoare de catre un tribunal din Meaux, localitate situata la circa 50 de kilometri est de Paris. continuă pe Hotnews

Conducerea a doua companii de constructie risca pana la sase ani de inchisoare pentru prejudicierea a 71 de investitori

Directorul, fondatorul si managerul pe vanzari a doua companii de constructie vor comparea in fata magistratilor pentru comiterea mai multor abateri la constructia unor blocuri locative, soldate cu prejudicierea in proportii deosebit de mari a peste 71 de investitori.

Procurorii din Franta cer opt ani de inchisoare pentru romanii care isi invatau copiii sa fure

Procurorul Republicii de la Meaux Seine-et-Marne) a cerut, miercuri, opt ani de inchisoare cu executarea impotriva unei familii de romi romani care isi invataucopiii sa fure de la.

Procurorii francezi cer 8 ani de inchisoare pentru romii romani care isi fortau copiii sa fure / in timpul audierilor, bulibasa a facut spectacol

Procurorul Republicii de la Meaux a cerut opt ani de inchisoare pentru cuplul de romi romani care-si punea copiii sa fure de la turistii care vizitau Disneyland Paris, informeaza Digi24. Marian Tinca.

Familie de romi din Craiova, judecata in Franta pentru ca ar fi adus un prejudiciu de un milion de euro numai din furturi din buzunare

O familie de romi din Craiova este judecata in Franta, pentru ca ar fi furat, in perioada ianuarie 2014 - februarie 2016, din buzunarele celor care vizitau Disneyland Paris, aproximativ un milion de euro, relateaza AFP.

Proprietarul unui restaurant din Bulgaria, impuscat mortal de un copil de sase ani

Un copil in varsta de sase ani l-a impuscat mortal, in mod accidental, pe proprietarul unui restaurant, in sudul Bulgariei, cu pistolul unui oficial local, plasat in arest.

Proprietarul unui restaurant din sudul Bulgariei a fost impuscat de un copil de sase ani

Proprietarul unui restaurant din sudul Bulgariei a fost impuscat mortal, in mod accidental, de un copil de sase ani.

MJ nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare

Federatia Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a precizat ca Ministerul Justitiei nu a depus la Guvern proiectul referitor la majorarea cu 10% a salariilor pentru angajatii din penitenciare, potrivit unui comunicat de presa.

Mai ANIMALE ca animalele, niste romi din Tulcea au AGRESAT o vaca. Alo, politia... (VIDEO)

Incident pe strada Mahmudiei, din Tulcea in cursul zilei de marti. Mai multi romi agresau o vaca. Animalul, legat de un stalp era batut cu violenta de un tigan cu o bata de lemn. Autorul.

Ex-presedintele raionului Criuleni, trimis in judecata pentru trucarea licitatiilor. Acesta risca pana la sase ani de puscarie

Fostul Presedinte al raionului Criuleni, Iurie Andriuta, impreuna cu administratorul intreprinderii municipale Edilitate Criuleni, vor comparea pe banca acuzatilor pentru organizare si, respectiv, complicitate la comiterea abuzului de serviciu, soldat cu prejudicierea intereselor publice in proportii considerabile. Procuratura Anticoruptie a finalizat urmarirea penala si a trimis dosarul de invinuire a celor doi in judecata.

Primul parc pentru nudisti din Europa: Francezii din Paris pot renunta la haine

Nudistii din Paris vor avea in curand un loc public si legal in care pot renunta la haine. Autoritatile au cazut de acord sa amenajeze o zona mai retrasa din estul parcului Bois de Vincennes sp.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )