Libnet.ro
UNICEF

13:00

Franta va imprumuta 4,5 miliarde euro pentru a stinge datoriile Credit Lyonnais

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Franta va imprumuta 4,5 miliarde euro pentru a stinge datoriile Credit Lyonnais

Franta va imprumuta 4,5 miliarde euro pana la sfarsitul acestui an pentru a stinge datoriile datoriile generate de prabusirea bancii Credit Lyonnais, a declarat astazi un oficial din ministerul francez al Finantelor, relateaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Franta va iMPRUMUTA 4,5 MILIARDE EURO pentru DATORIILE generate de prabusirea Credit Lyonnais

Guvernul francez va imprumuta 4,5 miliarde euro in acest an pentru a stinge datoriile datoriile generate de prabusirea bancii Credit Lyonnais, a declarat duminica un oficial din ministerul francez al Finantelor,.

RCS RDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro pentru imprumuturi de 750 de milioane euro

RCSRDS a pus garantii de 1,15 miliarde euro, constand in actiunile proprii si la filialele din strainatate, imobile, retele si echipamente, conturi bancare si contracte, pentru imprumuturi de 750 de milioane euro atrase recent, din care 450 de.

FMI a aprobat o noua transa de 1,9 miliarde de euro pentru Portugalia

Fondul Monetar International FMI) a anuntat, ieri, ca a aprobat plata a 1,9 miliarde de euro pentru Portugalia in cadrul planului de salvare internationala a acestei tari.

Portugalia ia inca 2 miliarde euro de la FMI.

FMI a anuntat vineri ca a aprobat plata a 1,9 miliarde de euro pentru Portugalia in cadrul planului de salvare internationala a tarii, unde austeritatea este puternic contestata, informeaza AFP, preluata de Agerpres. Unda verde a fost data de consiliul de administratie al Fondului reprezentand cele 188 de state membre si valoarea imprumuturilor acordate tarii de institutia de la Washington dupa salvarea tarii in mai 2011 se ridica acum la 24,3 miliarde de euro, a declarat FMI intr-un .

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite

Germania va incasa cu 14 miliarde euro mai mult din impozite pana in anul 2017, fata de nivelul prevazut, potrivit datelor anuntate azi de Ministerul de Finante, relateaza agentia de stiri AFP, citata de sursele de presa.

Regiunile Spaniei primesc 1,34 miliarde euro de la buget pentru combaterea somajului

Comunitatile autonome spaniole vor primi fonduri de 1,34 miliarde de euro de la guvernul central pentru a elabora si pune in functiune politici active pentru sprijinirea angajarii si crearea de noi locuri de munca, potrivit deciziei luate in sedinta de guvern de vineri.

FOTO Salonul Auto de la Dubai: Masini de milioane de euro pentru seicii deserturilor.

Dubaiul a fost saptamana aceasta capitala mondiala a masinilor de lux, peste 600 de bolizi cu sute de cai putere si masini exclusiviste fiind prezentate in cadrul Salonului Auto de la Dubai. Editia din acest an a crescut in amploare iar o serie de producatori auto au lansat in premiera mondiala modele rare, ale caror preturi pot depasi cu usurinta jumatate de milion de euro. Vezi in galeria foto cum arata cele HOT modele de la Dubai Evenimentul a crescut in dimensiuni si a capatat o .

Ministerul Agriculturii va aloca aproape 400 de milioane euro pentru fondurile mutuale agricole

Aproape 400 de milioane de euro vor fi alocati in urmatorii sapte ani pentru infiintarea fondurilor mutuale si gestionarea riscurilor din agricultura, prin noul Program National de Dezvoltare Rurala PNDR), a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, surselor de presa.

70 de milioane de euro pentru promovarea produselor agricole din UE.

Comisia Europeana a aprobat astazi 22 de programe destinate promovarii produselor agricole in Uniunea Europeana si in tarile terte. Programele, care in marea lor majoritate au o durata de trei ani, sunt prevazute cu un buget total de 70 de milioane de euro, la care UE contribuie cu 35 de milioane de euro. Programele selectate vizeaza produse de calitate inregistrate si protejate ca DOP-uri denumiri de origine protejate), IGP-uri indicatii geografice protejate) si STG-uri specialitati .

Venituri de 116 milioane euro pentru Cosmote in trimestrul al treilea

Cosmote Romania a inregistrat in trimestrul al treilea venituri de 116 milioane euro, in scadere usoara fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, iar profitul EBITDA castigurile operationale inaintea dobanzilor, taxelor si amortizarilor) a coborat cu 3,5%, la 33 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )