Libnet.ro
UNICEF

12:00

Franta: Mai multi muncitori romani din Toulouse au intrat in greva, din cauza neplatii salariilor

B1 B1,
Franta: Mai multi muncitori romani din Toulouse au intrat in greva, din cauza neplatii salariilor

Mai multi muncitori romani din orasul francez Toulouse au intrat in greva, dupa ce nu si-au primit salariile in ultimele doua luni, potrivit Mediafax. Oamenii, angajati la compania de constructii. continuă pe B1

Muncitori romani din Toulouse, in greva pentru ca nu si-au primit salariile de doua luni

Muncitorii romani din cadrul unei companii de constructii din regiunea Toulouse, Franta, sunt in greva incepand cu 18 iulie deoarece nu si-au primit salariile de doua luni, informeaza postul public de.

Muncitori romani din Toulouse, in greva pentru ca nu si-au primit salariile de doua luni

Muncitorii romani din cadrul unei companii de constructii din regiunea Toulouse, Franta, sunt in greva incepand cu 18 iulie, deoarece nu si-au primit salariile de doua luni, potrivit presei franceze.

Parchetul, sesizat de MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR.

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis, vineri, la Parchet, informeaza b1. ro. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi din Politia Romana, dupa ce numele lor au aparut pe o lista publicata in presa pe care erau trecute cadouri pe care acestia ar fi trebuit sa le primeasca. Anchetatorii au stablit ca lista respectiva a fost intocmita de seful Biroului de Combatere a Criminalitatii .

Parchetul, sesizat de Corpul de control al MAI cu privire la spaga pentru mai multi sefi din IGPR

Raportul privind ancheta spagii din Ministerul de Interne a fost finalizat si trimis vineri la Parchet. Corpul de Control al ministrului de Interne a decis sa verifice, saptamana trecuta, mai multi sefi.

Record in China. Cel mai lung pod suspendat din lume a fost deschis traficului rutier

Constructorii chinezi au consemnat inca un record. Cel mai lung pod suspendat pe mai multi piloni din lume a fost deschis pentru trafic in estul Chinei. Lucrarile de constructie au durat patru ani. Toti.

Franta inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide, in 2016, centrala nucleara de la Fessenheim, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin.

Franta va inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Franta va inchide in 2016 centrala nucleara de la Fessenheim, cea mai veche din tara, a confirmat noul ministru francez al Mediului, Philippe Martin, informeaza agentia EFE, conform Agerpres. intr-un.

Mai putini talhari, mai multi rechini economici: Numarul infractiunilor economice a crescut cu 11% in 2013

Numarul infractiunilor economice a crescut, in prima jumatate a anului, cu aproape 11% fata de perioada similara din 2012, in timp ce, raportat la acelasi interval, cel al talhariilor comise in strada a sca.

Mai multi turisti pe litoral in 2013. Putere de cumparare, mai mica fata de anul trecut.

Numarul turistilor aflati pe litoralul romanesc in acest sezon estival este estimat a fi mai mare decat cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut, dar puterea de cumparare a acestora este mai mica in prezent, informeaza rtv. net. Se poate si mai bine referitor la numarul turistilor de pe litoral. Stam bine, dar din acest moment ne asteptam la sosiri si mai insemnate, pentru ca se termina perioada de examene si incepe cu adevarat vacanta mare. In acest moment, vanzarile au mers mai .

Romania, printre statele cu cele mai mici datorii guvernamentale din UE

Tara noastra se afla pe al patrulea loc in clasamentul celor mai mici datorii guvernamentale a statelor din UE. Potrivit datelor anuntate de Eurostat, datoria guvernamentala a statelor din UE a crescut cu.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )