Libnet.ro
UNICEF

05:00

Franta, in recesiune. PIB a scazut in primul trimestru al anului 2013

Hotnews Hotnews,
Franta, in recesiune. PIB a scazut in primul trimestru al anului 2013

Franta este in recesiune cu un declin de 0,2% a Produsul Intern Brut in primul trimestru, care vine dupa o contractie similara in ultimul trimestru al anului 2012, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica si studii economice. continuă pe Hotnews

UPDATE Franta, in recesiune. PIB a scazut in primul trimestru al anului 2013/ Jose Manuel Barroso: Franta trebuie sa prezinte un program credibil de reforme

Franta este in recesiune cu un declin de 0,2% a Produsul Intern Brut in primul trimestru, care vine dupa o contractie similara in ultimul trimestru al anului 2012, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica si studii economice.

Profitul Petrom a scazut in primul trimestru al anului

Profitul EBIT inainte de plata dobanzilor si taxelor) inregistrat de OMV Petrom a scazut in primul trimestru din 2012 cu 12%, la 1,58 miliarde lei, comparativ cu aceeasi perioada a anunului trecut, se arata intr-un comunicat al companiei transmis BVB. De asemenea, profitul EBIT CCA costul curent de achizitionare) excluzand elementele speciale s-a redus cu 4%, la 1,57 miliarde de lei. Potrivit documentului aceasta scadere a fost influentata de campaniile seismice intensive din Marea Neagra. Pe de alta parte, profitul net CCA atribuibil actionarilor excluzand elementele speciale a crescut cu 5%, la 1,32 miliarde lei.

Franta, in recesiune / Barroso: Franta trebuie sa prezinte un program credibil de reforme

Franta este in recesiune cu un declin de 0,2% a Produsul Intern Brut in primul trimestru, care vine dupa o contractie similara in ultimul trimestru al anului 2012, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica, citat de AFP. Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat ca Franta trebuie sa prezinte un program credibil de reforme structurale pentru ca UE sa ii acorde doi ani pentru a isi reduce deficitul la 3%, asa cum a promis.

UPDATE Franta, in recesiune / Barroso: Franta trebuie sa prezinte un program credibil de reforme. Hollande admite ca situatia economica este grava

Franta este in recesiune cu un declin de 0,2% a Produsul Intern Brut in primul trimestru, care vine dupa o contractie similara in ultimul trimestru al anului 2012, a anuntat miercuri Institutul National de Statistica, citat de AFP. Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat ca Franta trebuie sa prezinte un program credibil de reforme structurale pentru ca UE sa ii acorde doi ani pentru a isi reduce deficitul la 3%, asa cum a promis.

Grupul Generali a inregistrat un profit net de 603 milioane euro in primul trimestru din 2013, in crestere cu 6,3%

Grupul Generali a incheiat primul trimestru cu un profit operational de 1,32 miliarde euro, in crestere cu 8% fata de acelasi trimestru al anului anterior si un profit net de 603 milioane de euro, in crestere cu 6,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, conform datelor comunicate miercuri de reprezentantii grupului.

Profitul Electromagnetica s-a majorat cu 50% in primul trimestru din 2013

Profitul Electromagnetica ELMA) a cunoscut un avans de 50% in primul trimestru al acestui an, fata de intervalul similar din 2012, ajungand la valoarea de 4,1 milioane lei, potrivit unui raport al companiei.

Grupul Allianz a inregistrat un profit operational in crestere cu 19,9% pana la 2,8 miliarde euro in primul trimestru din 2013

Grupul german de asigurari Allianz a inregistrat venituri totale de 32 miliarde euro in primele trei luni din acest an, in crestere cu 6,6 procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si un un profit operational 2,8 miliarde euro in crestere cu 19,9% fata de trimestrul similar din 2012, conform rezultatelor financiare prezentate miercuri de grup. Allianz a confirmat previziunile privind profitul operational in anul 2013 la 9,2 miliarde de euro, plus/ minus 0,5 miliarde de euro.

Vezi ce profit a inregistrat grupul MOL in Romania in primul trimestru al anului 2013.

Grupul MOL a inregistrat, in primele trei luni din 2013, un rezultat operational EBITDA CCS - excluzand elementele speciale si fluctuatiile de preturi) de 141 miliarde forinti, ceea ce reprezinta o imbunatatire de 2% fata de aceeasi perioada a anului precedent. In cazul Romaniei, vanzarile de carburanti au crescut in primul trimestru cu 5% comparativ cu perioada similara a anului anterior, de la 101 mii tone la 106 mii tone, determinand majorarea cotei de piata la peste 13%. Citeste si MOL .

Economia da primele semne clare de redresare. PIB a crescut cu 1,4% in primul trimestru din 2013

Produsul Intern Brut PIB) a crescut in primele trei luni din 2013, in termeni reali, cu 0,5% fata de ultimul trimestru al anului trecut, iar avansul fata de acelasi interval din 2012 a fost de 1,4%, potrivit datelor publicate astazi de Institutul National de Statistica INS). in serie bruta, cresterea PIB a fost de 2,1%.

PIB-ul, mai mare cu 0,5% in primul trimestrul al anului 2013

Produsul intern brut PIB) in primul trimestrul al anului 2013 a fost, in termeni reali, conform primelor estimari, mai mare cu 0,5% comparativ cu trimestrul IV 2012, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )