Libnet.ro
UNICEF

06:00

Franta: Un restaurant romanesc, atacat cu cocktail Molotov, in apropierea Parisului. Trei romani au fost raniti(VIDEO)

B1 B1,
Franta: Un restaurant romanesc, atacat cu cocktail Molotov, in apropierea Parisului. Trei romani au fost raniti(VIDEO)

UPDATE:Trei romani au fost raniti in urma atacului cu colcktei Molotov asupra unui restaurant romanesc din apropiere de Paris. Potrivit Ministerului roman al Afacerilor Externe, citat de G. continuă pe B1

Franta: Un restaurant romanesc, atacat cu cocktail Molotov, in apropierea Parisului. Mai multi romani s-ar afla printre victime(VIDEO)

Un restaurant romanesc, din Aubervilliers, un oras din apropierea Parisului a fost atacat cu un cocktail Molotov, cel putin 12 persoane fiind ranite. Printre victime s-ar afla si cetateni romani,.

Atac la Paris. Un cocktail Molotov a fost aruncat intr-un restaurant - VIDEO

Cel putin 12 persoane au fost ranite, inclusiv sase politisti, dupa ce un cocktail Molotov a explodat, duminica, intr-un restaurant parizian, conform presei internationale, potrivit lefigaro. fr. Trei.

Trei romani au fost raniti intr-o explozie cauzata in weekend de un cocktail Molotov, intr-un local din Paris. Doi sunt in stare grava

Duminica seara, o explozie a zguduit o suburbie pariziana, dupa ce cineva ar fi aruncat intr-un local un cocktail Molotov. Trei romani au fost raniti in acest incident, doi dintre ei fiind in stare grava.

Teroare la Paris: S-a aruncat cu un cocktail molotov (VIDEO)

Un nou atac a avut loc, in capitala Frantei de aceasta data, la Aubervilliers. Vizat a fost un restaurant, in care s-a aruncat cu un coktail motolov, potrivit presei franceze. Cel putin patru per.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )