Libnet.ro
UNICEF

01:05

Franta, in sferturile Campionatului European dupa ce a trecut de Irlanda cu 2-1. EURO va fi mai sarac fara superbii fani ai verzilor (FOTO)

B1 B1,
Franta, in sferturile Campionatului European dupa ce a trecut de Irlanda cu 2-1. EURO va fi mai sarac fara superbii fani ai verzilor (FOTO)

Franta s-a calificat in sferturile Campionatului European dupa ce a trecut de Irlanda cu scorul de 2-1. Desi francezii erau favoriti au suferit ceva pentru calificare, dupa ce irlandezii au deschis scorul. continuă pe B1

Irlanda de Nord trimite Tara Galilor in sferturile Campionatului European dupa ce McAauley a intors mingea in proprie poarta (VIDEO)

Tara Galilor este cea de-a doua echipa calificata in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la limita, scor 1-0, in fata Irlandei de Nord, in cel de-al doilea meci din optimile.

Polonia, prima echipa calificata in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la penalty-uri in fata Elvetiei (VIDEO+FOTO)

Polonia este prima echipa care s-a calificat in sferturile Campionatului European dupa ce s-a impus la loviturile de departajare in fata Elvetiei. Polonezii au deschis scorul in minutul 39 prin B.

Portugalia-Polonia, primul sfert de la EURO, dupa ce lusitanii au trecut cu scorul de 1-0 de Croatia

Portugalia este a treia echipa care se califica in sferturile Campionatului European dupa ce a invins cu scorul de 1-0 Croatia dupa minutele de prelungiri. A fost nevoie sa se intre in.

Cum arata tabloul optimilor Campionatului European din Franta si cand se vor juca urmatoarele partide

S-a stabilit tabloul optimilor Campionatului European de Fotbal. Dupa aproape doua saptamani in care ne-am putut bucura de faza grupelor, iata ca zarurile au fost aruncate, iar cele mai bune echipe.

Care sunt cele mai frumoase trei goluri din grupele Campionatului European. Unul a fost inscris chiar in poarta Romaniei (VIDEO)

Cu o zi inainte de inceperea meciurilor din optimile Campionatului European de Fotbal, francezii au realizt un top al celor mai frumoase goluri din grupe. Dimitri Payet se afla in fruntea topului.

VIDEO Euro 2016: Franta-Irlanda 2-1/ Griezmann trimite Franta in sferturi

Franta a trecut de Irlanda de Nord, scor 2-1, si s-a calificat in sferturile Campionatului European. Jucatorii lui Deschamps au fost condusi pana la pauza prin golul marcat de Brady in minutul 3 din penalty. In repriza a doua, Griezmann a inscris doua goluri 58', 61') si a stabilit castigatoarea partidei. Francezii vor evolua in urmatoarea runda, pe 3 iulie, de la ora 22:00 impotriva invingatoarei din meciul Anglia vs Islanda. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Franta vs Irlanda.

Euro 2016: Franta a invins Irlanda, scor 2-1, si s-a calificat in sferturile de finala

Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins, duminica, la Lyon, cu scorul de 2-1 0-1), selectionata Irlandei, in optimile competitiei.

Germania a invins Slovacia, scor 3-0, si s-a calificat in sferturile Euro 2016

Germania, campioana mondiala en-titre, s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins, la Lille, cu scorul de 3-0, selectionata Slovaciei, in optimi.

Primul meci decis la penalty-uri, la Euro 2016. Polonia a invins Elvetia si e prima echipa calificata in sferturile de finala

Reprezentativa Poloniei s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatului European, dupa ce a invins selectionata Elvetiei, scor 5-4, in urma loviturilor de departajare, la Saint-Etienne.

Clipe de povestit nepotilor. Bucurie de nedescris in tabara islandeza dupa calificarea in optimile Campionatului European (VIDEO)

Islanda este in culmea fericirii dupa ce a obtinut prima victorie la un Campionat European, scor 2-1, in meciul cu Austria. Odata cu victoria in cel de-al treilea meci din grupe, Islanda s-a calif.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )