Libnet.ro
UNICEF

18:30

Fratele leului Cecil este viu si nevatamat

Antena3 Antena3,
Fratele leului Cecil este viu si nevatamat

Fratele leului Cecil, ucis luna trecuta in Zimbabwe de catre un stomatolog american, nu este mort, afirma un cercetator de teren care monitorizeaza grupul de lei, contrazicand informatii de presa potrivit. continuă pe Antena3

UPDATE. Autoritatile din Zimbabwe confirma ca fratele leului Cecil este in viata

Reprezentantii Autoritatii de administrare a vietii salbatice si parcurilor nationale din Zimbabwe au dezmintit, duminica, informatiile potrivit carora Jericho, fratele leului Cecil, ucis luna.

Fratele leului Cecil, Jericho, a fost ucis si el ilegal

Fratele leului Cecil, omorat saptamana aceasta in mod ilegal de un stomatolog american, a fost ucis si el, sambata, in Parcul National Hwange, in Zimbabwe, a declarat un oficial de rang inalt din cadrul.

Rasturnare de situatie: Jericho, fratele leului Cecil, NU a murit

Jericho, fratele leului Cecil, traieste in continuare, a transmis un cercetator de la Universitatea Oxford, care a dat de urma animalului si l-a fotografiat pentru a demonstra ca este in viata, potrivit CNN.

Nou masacru: Si fratele leului Cecil, impuscat de braconieri

Fratele leului Cecil, numit Jericho, a fost omorat sambata in Parcul National Hwange, a declarat, pentru CNN, unul din oficialii parcului.

De ce moartea leului Cecil starneste mai multa compasiune decat tragediile unor oameni

Moartea leului Cecil, care a starnit o revolta virala pe internet, a primit mai multa atentie decat alte povesti poate mult mai importante.

Moartea leului Cecil, anchetata de justitia din Zimbabwe: Expeditia care a dus la uciderea animalului a costat 50.000 de dolari

Justitia din Zimbabwe a acuzat miercuri un mare organizator de vanatori de tip safari dupa urmarirea si uciderea leului Cecil, in cadrul unei audieri la care a lipsit de la apel vanatorul, un bogat stomatolog.

Uciderea leului Cecil determina o reactie fulgeratoare a comunitatii internationale

Cumplita agonie si moartea lui Cecil, leul cu coama neagra, simbolul ales de Zimbabwe pentru a ilustra extraordinara frumusete a tarii, a starnit o vehementa reactie de condamnare pe plan international.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )