Libnet.ro
UNICEF

07:00

Fratele lui Bercea Mondial, primarul si contabila Primariei Daneti, arestati preventiv. Cei trei sunt banuiti ca au inselat statul cu 360.000 lei

Hotnews Hotnews,
 Fratele lui Bercea Mondial, primarul si contabila Primariei Daneti, arestati preventiv. Cei trei sunt banuiti ca au inselat statul cu 360.000 lei

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, zis Amar General, primarul comunei doljene Daneti si contabila primariei au fost arestati preventiv, miercuri, pentru 30 de zile, fiind acuzati ca prin afacerile pe care le-au derulat au inselat statul cu peste 360. 000 de lei, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Fratele lui Bercea Mondial si un primar doljean banuiti ca au inselat statul cu 360.000 lei, retinuti

Fratele lui Bercea Mondial, Vasile Anghel, si primarul unei comune doljene au fost retinuti, marti seara, pentru 24 de ore, in urma unor descinderi in judetele Dolj si Olt, fiind suspectati ca au inselat statul cu peste 360. 000 de lei, potrivit Mediafax.

Fratele lui Bercea Mondial, arestat pentru 30 de zile

Amar General, fratele lui Bercea Mondial, a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de magistratii Judecatoriei Craiova.

Fratele lui Bercea Mondial, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fratele lui Bercea Mondial, Amar General, a primit miercuri mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, Vasile Anghel a fost retinut pentru 24 de ore, acuzat de incheierea de contracte frauduloase cu primaria.

Fratele lui Bercea Mondial, Amar General, a fost adus la Judecatoria Craiova pentru a afla daca va fi arestat preventiv

Fratele lui Bercea Mondial, Amar General, a fost adus miercuri la Judecatoria Craiova, unde va afla daca isi va petrece urmatoarele 30 de zile dupa gratii. Cand a ajuns la Judecatorie, Amar General a spus ca.

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, retinut pentru un prejudiciu de 4 MILIARDE lei

Fratele lui Bercea Mondial, Amar Generalu, a fost retinut pentru 24 de ore. Barbatul este acuzat ca ar fi incheiat mai multe contracte false cu diverse primarii. Cel cunoscut ca si Amar.

UPDATE. Amar General, fratele lui Bercea Mondial, RETINUT de politie

Vasile Anghel, Amar General, fratele lui Bercea Mondial este audiat de politie el fiind prins in urma unor perchezitii pe raza judetelor Olt si Dolj. Amar General este acuzat de afaceri ilegale cu primarii.

Fratele lui Bercea Mondial, retinut pentru 24 de ore: Este acuzat de contracte paguboase cu o primarie

UPDATE 18:53 Fratele lui Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii anticoruptie. Vasile Anghel, cunoscut sub numele de Amar General, este audiat, marti, la sediul IPJDolj, fiind acuzat .

Amar General, fratele lui Bercea Mondial, saltat de politie

Vasile Anghel, Amar General, fratele lui Bercea Mondial este audiat de politie el fiind prins in urma unor perchezitii pe raza judetelor Olt si Dolj. Amar General este acuzat de afaceri ilegale cu primarii.

Fratele lui Bercea Mondial, audiat la IPJ Dolj: Este acuzat de contracte paguboase cu o primarie

Vasile Anghel, cunoscut sub numele de Amar General, este audiat, marti, la sediul IPJDolj, fiind acuzat de contracte paguboase cu primaria comunei Daneti, relateaza B1 TV. Fratele luiBercea Mondial a.

Fratele lui Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore

Fratele interlopului Bercea Mondial a fost retinut pentru 24 de ore si este acuzat fals intelectual si uz de fals. Vasile Anghel va fi prezentat maine in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )