Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fratele lui Radu Mazare, despre decizia arestarii: A fost o surpriza, dar suntem pregatiti psihic

B1 B1,
Fratele lui Radu Mazare, despre decizia arestarii: A fost o surpriza, dar suntem pregatiti psihic

Fratele lui Radu Mazare, Mihai Mazare, a declarat, joi seara, ca a fost o surpriza arestarea preventiva a edilului Constantei, avand in vedere ca prima instanta a decis anchetarea in libertate, insa a. continuă pe B1

Radu Mazare, despre acuzatiile care i se aduc: Nu spune nici Parchetul ca toate documentele de autorizare nu ar fi legale

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat miercuri, in timp ce se afla la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie, unde este judecata contestatia DNA la decizia de lasare a sa in libertate , ca.

VIDEO Mihai, fratele lui Radu Mazare, primele declaratii dupa arestare: El a fost surprins, dar e pregatit psihic. Viata noastra este de la agonie la extaz

Mihai Mazare a venit sa-si viziteze fratele in arestul IPJ Constanta. El i-a adus primaruluicelebra gentuta, doua carti, mancare, haine si tigari si a facut primele declaratii referitoare la modul in care priveste familia decizia arestarii.

VIDEO Radu Mazare a fost arestat preventiv

Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce DNA a contestat decizia de cercetare in stare de libertate a acestuia.

Radu Mazare, cu geanta de documente la iCCJ: La Curtea Suprema va fi judecata contestatia DNA la decizia de lasare in libertate a edilului (VIDEO)

Radu Mazare a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema. Mazare trebuie sa-i convinga din nou pe magistrati ca nu trebuie sa fie arestat, dupa ce DNA a contestat decizia de lasare in libertate a edilului.

Radu Mazare, arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro

Instanta suprema a decis ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie arestat preventiv, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro. Decizia este definitiva.

Radu Mazare, cu gentuta la Curtea Suprema: Am venit cu documente ca de aia vin cu masina si pe jos si nu cu duba

Primarul Constantei, Radu Mazare, s-a prezentat miercuri dimineata la Curtea Suprema, unde se judeca contestatia DNA, intrucat procurorii nu sunt de acord cu decizia instantei de a fi cercetat in libertate in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, ARESTAT preventiv pentru luare de mita. Primarul Constantei a fost adus in arestul politiei

Update 17. 50- Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost adus, joi dupa-amiaza, in arestul Politiei Judetene Constanta, dupa ce instanta suprema a decis ca acesta sa fie arestat preventiv in dosarul in.

Radu Mazare, arestat preventiv. Primarul Constantei isi va petrece Pastele in Arestul Politiei Capitalei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a fost arestat preventiv. Acesta isi va petrece Pastele in spatele gratiilor dupa ce Instanta Suprema a decis sa emita pe numele lui un mandat de arestare de 30 de zile. in acest dosar, Mazare este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii si respectiv castigarea unei licitatii, cu ajutorul omului de afaceri Sorin Strutinsky.

Nicolae Moga a fost numit presedinte interimar al PSD Constanta dupa demisia lui Radu Mazare

Organizatia judeteana a PSD Constanta are un nou presedinte la cateva zile dupa demisia lui Radu Mazare. in functia ramasa vacanta a fost numit interimar senatorul Nicolae Moga. El va fi presedintele PSD Constanta pana la organizarea de alegeri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )