Libnet.ro
UNICEF

17:00

Fratii Bryan anunta ca nu vor merge la Jocurile Olimpice de la Rio

Hotnews Hotnews,
 Fratii Bryan anunta ca nu vor merge la Jocurile Olimpice de la Rio

Jucatorii americani de tenis Bob si Mike Bryan, specialisti in proba de dublu, nu vor participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, ei apreciind ca sanatatea familiilor lor este mai importanta. continuă pe Hotnews

Echipa de haltere a Rusiei, interzisa la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia internationala de haltere IWF) a anuntat, vineri, excluderea tuturor halterofililor rusi, in numar de opt, de la Jocurile Olimpice de la Rio 5-21 august), informeaza AFP, citata de Agerpres.

Echipa de haltere a Rusiei, exclusa de la Jocurile Olimpice de la Rio

Federatia Internationala de Haltere IWF) a anuntat, vineri, prin intermediul unui comunicat oficial, ca echipa Rusiei a primit interdictie de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, fiind acuzati ca au incalcat regulamentele antidoping.

Probleme la Jocurile Olimpice de la Rio: Probele de navigatie se vor desfasura pe apa toxica

In golful Guanabara, unde se vor desfasura probele de navigatie din cadrul Jocurilor Olimpice, au fost gasite cantitati foarte mari de bacterii rezistente la antibiotice, asa ca sportivii trebuie sa evite.

Care sunt primii sportivi care intra in concurs la Rio de Janeiro!Sapte zile panacand incep Jocurile Olimpice

Vinerea viitoare incep Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, editia 2016, fiind deja stabilit de organizatorii competitiei.

Toronto: Mergea si Tecau i-au invins pe fratii Bryan, s-au calificat in semifinale

Perechea romanesca formata din Horia Tecau si Florin Mergea, care ne va reprezenta si la Rio, a obtinut un succes important in fata lui Mike si Bob Bryan.

Catalina Ponor, inainte de plecarea la Rio: Nu este diferenta prea mare intre Londra si Rio. Varsta e doar un numar

Loturile de canotaj si gimnastica artistica din Echipa Olimpica a Romaniei au plecat, vineri, la Rio de Janeiro, unde se vor desfasura Jocurile Olimpice de vara 5-21 august). Gimnasta Catalina Ponor, care va concura pentru a treia oara la JO, a declarat ca, din punctul sau de vedere, nu este o diferenta prea mare intre Rio si editia de acum patru ani de la Londra, varsta fiind doar un numar, transmite Agerpres.

Probleme inainte de Jocurile Olimpice: Australia a refuzat sa isi cazeze delegatia din cauza conditiilor din satul olimpic, in timp ce sportivii romani isi repara singuri boilerul (VIDEO)

La Rio, nu curge lapte si miere pentru sportivi. in Satul Olimpic, mai degraba, curge apa. pe jos, pentru ca tevile sunt sparte sau nu au fost puse. Ajunsi la Olimpiada, sportivii au gasit conditii de.

Consilierii timisoreni vor merge la mare pe banii statului pentru a fi scoliti in chestiuni ce tin de administratia locala (VIDEO)

Consilierii timisoreni vor fi scoliti la malul marii pentru chestiuni ce tin de administratia locala. Cursurile, organizate de Agentia Nationala a Functionarilor Publici, se ridica la peste 100. 000 lei, bani.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )