Libnet.ro
UNICEF

14:00

Fratii Bryan au castigat pentru a doua oara Roland Garros la dublu

B1 B1,
Fratii Bryan au castigat pentru a doua oara Roland Garros la dublu

Jucatorii americani Bob si Mike Bryan au castigat, sambata, pentru a doua oara in cariera proba de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros. Bob si Mike Bryan s-au impus in finala, cu scorul de 6-4,. continuă pe B1

Serena Williams a castigat turneul de la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Maria Sharapova

Jucatoarea americana Serena Williams a castigat, sambata, pentru a doua oara turneul de la Roland Garros. Williams a invins-o in finala, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva rusa Maria Sharapova, cap de.

VIDEO Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Rafael Nadal si-a trecut in cont, duminica, cea de-a opta victorie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, favoritul numarul trei invingandu-l, scor 6-3, 6-2, 6-3, pe David Ferrer. Finala de la Paris a durat doua ore si 16 minute.

Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Rafael Nadal si-a trecut in cont, duminica, cea de-a opta victorie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, favoritul numarul trei invingandu-l, scor 6-3, 6-2, 6-3, pe David Ferrer.

Serena Williams s-a impus la Roland Garros dupa ce a invins-o in finala pe Maria Sharapova

Serena Williams, cap de serie numarul unu, a castigat turneul de la Roland Garros pentru a doua oara in cariera) dupa ce a dispus, scor 6-4, 6-4, de Maria Sharapova.

Roland Garros: Fratii Bryan au castigat proba de dublu de la Paris

Jucatorii americani Bob si Mike Bryan au castigat, sambata, pentru a doua oara in cariera proba de dublu din cadrul turneului de la Roland Garros, la o distanta de zece ani de la primul lor succes la competitia franceza n. r. in 2003).

Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, invingandu-l in finala, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul sau David Ferrer. Nadal a devenit.

Roland Garros: Maria Sharapova s-a calificat in finala dupa ce a invins-o pe Victoria Azarenka

Jucatoarea rusa Maria Sharapova s-a calificat pentru a doua oara consecutiv in finala turneului de la Roland Garros, joi, dupa ce a invins-o in semifinale, cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4, pe sportiva din Belarus.

RECORD la Roland Garros: Nadal, CAMPION pentru a opta oara.

Rafael Nadal, fost numar unu mondial, a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, potrivit Mediafax. Cel supranumit regele zgurii l-a invins in finala pe conationalul sau, David Ferrer, cu scorul de 6-3/6-2/6-3. Nadal, cap de serie numarul trei, s-a impus in fata lui Ferrer, favoritul numarul patru al turneului, dupa doua ore si 16 minute de joc. Meciul a fost intrerupt de doua incidente: un barbat a intrat in arena cu fumigene, fiind evacuat de fortele de ordine, .

Rafael Nadal castiga pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, invingandu-l in finala, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul sau David.

Rafael Nadal rescrie istoria tenisului: a castigat al optulea titlu la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a impus in trei seturi in fata compatriotului sau David Ferrer, 6-3, 6-2, 6-3 , si a castigat pentru a opta oara turneul parizian. Rafa a pierdut un singur meci la French Open.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )