Libnet.ro
UNICEF

16:30

VIDEO Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Rafael Nadal si-a trecut in cont, duminica, cea de-a opta victorie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, favoritul numarul trei invingandu-l, scor 6-3, 6-2, 6-3, pe David Ferrer. Finala de la Paris a durat doua ore si 16 minute. continuă pe Hotnews

Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Rafael Nadal si-a trecut in cont, duminica, cea de-a opta victorie la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, favoritul numarul trei invingandu-l, scor 6-3, 6-2, 6-3, pe David Ferrer.

Rafael Nadal a castigat pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, invingandu-l in finala, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul sau David Ferrer. Nadal a devenit.

Rafael Nadal castiga pentru a opta oara turneul de la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, cap de serie numarul 3, a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, invingandu-l in finala, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3, pe compatriotul sau David.

RECORD la Roland Garros: Nadal, CAMPION pentru a opta oara.

Rafael Nadal, fost numar unu mondial, a castigat, duminica, pentru a opta oara turneul de la Roland Garros, potrivit Mediafax. Cel supranumit regele zgurii l-a invins in finala pe conationalul sau, David Ferrer, cu scorul de 6-3/6-2/6-3. Nadal, cap de serie numarul trei, s-a impus in fata lui Ferrer, favoritul numarul patru al turneului, dupa doua ore si 16 minute de joc. Meciul a fost intrerupt de doua incidente: un barbat a intrat in arena cu fumigene, fiind evacuat de fortele de ordine, .

Rafael Nadal rescrie istoria tenisului: a castigat al optulea titlu la Roland Garros

Spaniolul Rafael Nadal s-a impus in trei seturi in fata compatriotului sau David Ferrer, 6-3, 6-2, 6-3 , si a castigat pentru a opta oara turneul parizian. Rafa a pierdut un singur meci la French Open.

Rafael Nadal il bate pe Djokovic intr-un meci de mare spectacol si tinteste recordul suprem la Roland Garros

Specialistii au numit-o finala din semifinala, iar disputa dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic a respectat reteta propusa. Un meci de 4 ore si 37 de minute incheiat in cinci seturi cu victoria lui Nadal. Spaniolul ar putea castiga pentru a opta oara la Roland Garros, o performanta pe care nimeni nu a mai reusit-o in istoria tenisului. Va fi a patra finala 100% iberica la Roland Garris, Nadal urmand sa da piept cu David Ferrer. Meciul a fost GAME CU GAME pe Onlinesport. ro.

Rafael Nadal cil bate pe Djokovic intr-un meci de mare spectacol si tinteste recordul suprem la Roland Garros

Specialistii au numit-o finala din semifinala, iar disputa dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic a respectat reteta propusa. Un meci de 4 ore si 37 de minute incheiat in cinci seturi cu victoria lui Nadal. Spaniolul ar putea castiga pentru a opta oara la Roland Garros, o performanta pe care nimeni nu a mai reusit-o in istoria tenisului. Meciul a fost GAME CU GAME pe Onlinesport. ro.

Rafael Nadal l-a invins pe Novak Djokovici si s-a calificat a opta oara in finala la Roland Garros

Tenismanul spaniol Rafael Nadal s-a calificat pentru a opta oara in finala la Roland Garros, dupa ce l-a invins pe numarul 1 mondial, sarbul Novak Djokovici, scor 6-4, 3-6, 6-1, 6-7 3/7), 9-7. Rafael.

Rafael Nadal castiga in fata lui Djokovic si ajunge intr-o noua finala la Roland Garros

Specialistii au numit-o finala din semifinala, iar disputa dintre Rafael Nadal si Novak Djokovic a respectat reteta propusa. Un meci de peste 4 ore si jumatate incheiat in cinci seturi cu victoria lui Nadal.

Spectacol la Roland Garos: Rafael Nadal castiga din nou in fata liderului Novak Djokovic.

Rafael Nadal a facut din nou un meci de zile mari, dupa ce l-a invins vineri in semifinale la Roland Garros pe liderul mondial, Novak Djokovic. Meciul a durat 4 ore 37 de minute iar scorul final a fost 6-4/3-6/6-1/6-73-7)/9-7 pentru spaniol, care reuseste sa se califice in finala de duminca. Meciul a fost unul maraton, rezultatul final fiind decis in cele din urma de consecventa spaniolului si de determinarea sa de a castiga din nou in fata liderului mondial pe zgura de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )