Libnet.ro
UNICEF

16:00

FRAUDA la Bolintineanu. Ponta ii cere explicatii lui Stroe.

România Liberă România Liberă,
FRAUDA la Bolintineanu. Ponta ii cere explicatii lui Stroe.

Premierul Victor Ponta afirma ca asteapta explicatii din partea ministrului de Interne, Radu Stroe, referitor la audierile politiei in cazul bacalaureatului, iar Guvernul ar putea sesiza Consiliul Superior al Magistraturii CSM) daca au existat nereguli legate de proceduri la nivelul magistratilor, relateaza Mediafax. Dupa parerea mea, modul in care s-au dus - nu stiu toate detaliile - cu politisti pe baza ordinului procurorului. trebuia sa fie citati acei tineri. Eu pot doar sa constat, pe . continuă pe România Liberă

FRAUDA BOLINTINEANU. Ponta: Nu exista mandate de aducere ale elevilor la audierile Politiei.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, cu privire la situatia celor 100 de elevi de la liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala dusi la audieri de catre Politie, ca el stie ca nu exista mandate de aducere ale acestora. Am intrebat. Nu exista mandat de aducere . O sa vorbesc cu ministrul Justitiei, sa discute cu Procurorul General. Nu traim in vremea lui Morar sau in vremea comunistilor sa luam oameni de pe strada, cu atat mai putin copii, a afirmat premierul.

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: AU FOST emise mandate.

Ministrul de Interne Radu Stroe a declarat ca au fost emise mandate de aducere ale elevilor de la liceul Bolintineanu, dar nu au fost puse in executare, informeaza Digi24. 100 de elevi de la liceul bucurestean Dimitrie Bolintineanu au fost ridicati, vineri, de procurori pentru ca ar fi dat mita ca sa copieze la Bacalaureat. Premierul Victor Ponta a declarat, in cursul zilei de vineri, ca procurorii nu aveau mandate de aducere a elevilor la Parchet, insa purtatorul de cuvant al Parchetului .

SCANDAL FRAUDA BOLINTINEANU. Stroe: Au fost emise mandate de aducere.

UPDATE: Ministrul de Interne Radu Stroe a subliniat ca in orice cauza penala procurorul gestioneaza dosarul respectiv, iar Politia este obligata, sub sanctiunea legii penale, sa execute ceea ce dispune procurorul, transmite Mediafax. Eu consider ca Politia azi a lucrat foarte corect, a mai afirmat ministrul de Interne. Radu Stroe a spus ca nici el, nici premierul nu cunosc care sunt dispozitiile din acel dosar de coruptie. Ministrul de Interne a mai spus ca iesirea premierului s-a facut .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )