Libnet.ro
UNICEF

09:00

FRF: Programul de circulatie al metroului, prelungit cu doua ore in ziua finalei Cupei Romaniei

B1 B1,
FRF: Programul de circulatie al metroului, prelungit cu doua ore in ziua finalei Cupei Romaniei

In ziua finalei Cupei Romaniei, disputata intre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR 1907 Cluj, vor exista restrictii de trafic, iar programul de circulatie al metroului va fi prelungit cu doua ore, se arata. continuă pe B1

Finala Cupei Romaniei: Programul la metrou va fi prelungit cu doua ore.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca programul de circulatie de sambata al metroului, cand este programata finala Cupei Romaniei - Timisoreana, intre formatiile CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, va fi prelungit cu doua ore, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, accesul publicului in Arena Nationala va fi permis de la ora 18. Suporterii FC Petrolul vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra .

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a Constitutiei a durat doua ore. ...

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a Constitutiei s-a intrerupt, miercuri, dupa aproximativ doua ore de la inceperea lucrarilor, dezbaterile urmand a fi realuate saptamana viitoare, marti, potrivit Mediafax. Astfel, desi era programata sa inceapa la ora 13. 30, sedinta a debutat la ora 14. 00 si s-a incheiat la ora 16. 15, dupa ce inchiderea lucrarilor a fost supusa la vot de catre presedintele comisiei, Crin Antonescu. In cele doua ore de dezbateri, membrii Comisiei de revizuire au epuizat .

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a durat doua ore. Crin Antonescu: Salut spiritul sobru, unanim, in care au decurs discutiile

Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul primei sedinte a Comisiei de Revizuire a Constitutiei ca lucrarile au fost intrerupte la doua ore de la inceperea dezbaterilor intrucat au fost epuizate.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )