Libnet.ro
UNICEF

07:00

Finala Cupei Romaniei: Programul la metrou va fi prelungit cu doua ore.

România Liberă România Liberă,
Finala Cupei Romaniei: Programul la metrou va fi prelungit cu doua ore.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca programul de circulatie de sambata al metroului, cand este programata finala Cupei Romaniei - Timisoreana, intre formatiile CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, va fi prelungit cu doua ore, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, accesul publicului in Arena Nationala va fi permis de la ora 18. Suporterii FC Petrolul vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra . continuă pe România Liberă

Ploiestenii iau cu asalt Arena Nationala la finala Cupei Romaniei

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au epuizat in doar doua zile biletele puse la dispozitie de FRF pentru finala Cupei Romaniei de sambata seara cu CFR Cluj.

Reguli pentru accesul pe Arena Nationala la finala Cupei Romaniei. Ce ar trebui sa stie suporterii Petrolului

Federatia Romana de Fotbal a publicat informatii de interes public referitoare la finala Cupei Romaniei Timisoreana. Partida dintre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR1907 Cluj se va disputa pe Arena Nationala, din Bucuresti, sambata, de la ora 20.

Bilete suplimentate la Petrolul pentru finala Cupei Romaniei-Timisoreana

Federatia Romana de Fotbal a raspuns favorabil solicitarii facute de catre Fotbal Club Petrolul Ploiesti, privind suplimentarea cotei de bilete alocate clubului, pentru finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Preturile biletelor pentru finala Cupei Romaniei

Situatie incredibila la Ploiesti. Petrolul nu mai are nici jucatori, nici antrenori pentru finala Cupei Romaniei

Meciul cu Gaz Metan Medias a devastat echipa Petrolului, care si asa avea foarte multe probleme de efectiv, din cauza accidentarilor.

FRF: Programul de circulatie al metroului, prelungit cu doua ore in ziua finalei Cupei Romaniei

In ziua finalei Cupei Romaniei, disputata intre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR 1907 Cluj, vor exista restrictii de trafic, iar programul de circulatie al metroului va fi prelungit cu doua ore, se arata.

Lupii galbeni primesc un milion de euro daca inving in finala Cupei

Petrolul este in finala Cupei Romaniei, pe care o va disputa sambata, contra lui CFR Cluj, pe Arena Nationala, de la ora 20.

Cateva mii de bilete pentru finala Cupei, inca la vanzare la casele de tichete ale stadionului din Ploiesti

Peste 4. 000 de bilete, la preturi accesibile, pot fi cumparate, in continuare, de la casele de tichete ale stadionului Ilie Oana din Ploiesti. Clubul a cerut, zilele trecute, o suplimentare de bilete pentru finala Cupei Romaniei, dintre Petrolul si CFR Cluj, de pe 1 iunie.

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a Constitutiei a durat doua ore. ...

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a Constitutiei s-a intrerupt, miercuri, dupa aproximativ doua ore de la inceperea lucrarilor, dezbaterile urmand a fi realuate saptamana viitoare, marti, potrivit Mediafax. Astfel, desi era programata sa inceapa la ora 13. 30, sedinta a debutat la ora 14. 00 si s-a incheiat la ora 16. 15, dupa ce inchiderea lucrarilor a fost supusa la vot de catre presedintele comisiei, Crin Antonescu. In cele doua ore de dezbateri, membrii Comisiei de revizuire au epuizat .

Prima sedinta a Comisiei de revizuire a durat doua ore. Crin Antonescu: Salut spiritul sobru, unanim, in care au decurs discutiile

Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la finalul primei sedinte a Comisiei de Revizuire a Constitutiei ca lucrarile au fost intrerupte la doua ore de la inceperea dezbaterilor intrucat au fost epuizate.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )