Libnet.ro
UNICEF

07:00

Reguli pentru accesul pe Arena Nationala la finala Cupei Romaniei. Ce ar trebui sa stie suporterii Petrolului

Adevărul Adevărul,
Reguli pentru accesul pe Arena Nationala la finala Cupei Romaniei. Ce ar trebui sa stie suporterii Petrolului

Federatia Romana de Fotbal a publicat informatii de interes public referitoare la finala Cupei Romaniei Timisoreana. Partida dintre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR1907 Cluj se va disputa pe Arena Nationala, din Bucuresti, sambata, de la ora 20. continuă pe Adevărul

Ploiestenii iau cu asalt Arena Nationala la finala Cupei Romaniei

Suporterii echipei Petrolul Ploiesti au epuizat in doar doua zile biletele puse la dispozitie de FRF pentru finala Cupei Romaniei de sambata seara cu CFR Cluj.

Finala Cupei Romaniei: Programul la metrou va fi prelungit cu doua ore.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, joi, pe site-ul oficial, ca programul de circulatie de sambata al metroului, cand este programata finala Cupei Romaniei - Timisoreana, intre formatiile CFR Cluj si Petrolul Ploiesti, va fi prelungit cu doua ore, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, accesul publicului in Arena Nationala va fi permis de la ora 18. Suporterii FC Petrolul vor fi directionati spre intrarea in complex situata pe Bulevardul Pierre de Coubertin, iar cei ai CFR Cluj vor intra .

Bilete suplimentate la Petrolul pentru finala Cupei Romaniei-Timisoreana

Federatia Romana de Fotbal a raspuns favorabil solicitarii facute de catre Fotbal Club Petrolul Ploiesti, privind suplimentarea cotei de bilete alocate clubului, pentru finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dintre Petrolul Ploiesti si CFR Cluj.

Preturile biletelor pentru finala Cupei Romaniei

Situatie incredibila la Ploiesti. Petrolul nu mai are nici jucatori, nici antrenori pentru finala Cupei Romaniei

Meciul cu Gaz Metan Medias a devastat echipa Petrolului, care si asa avea foarte multe probleme de efectiv, din cauza accidentarilor.

Lupii galbeni primesc un milion de euro daca inving in finala Cupei

Petrolul este in finala Cupei Romaniei, pe care o va disputa sambata, contra lui CFR Cluj, pe Arena Nationala, de la ora 20.

Cateva mii de bilete pentru finala Cupei, inca la vanzare la casele de tichete ale stadionului din Ploiesti

Peste 4. 000 de bilete, la preturi accesibile, pot fi cumparate, in continuare, de la casele de tichete ale stadionului Ilie Oana din Ploiesti. Clubul a cerut, zilele trecute, o suplimentare de bilete pentru finala Cupei Romaniei, dintre Petrolul si CFR Cluj, de pe 1 iunie.

VIDEO Fiesta ros-albastra pe Arena Nationala si pe strazile din Capitala. Cum au sarbatorit suporterii si jucatorii Stelei cel de-al 24-lea titlu de campioana

Zeci de mii de suporteri au sarbatorit, mai intai pe Arena Nationala si apoi pe strazile din Capitala, al 24-lea titlu de campioana a Romaniei la fotbal castigat de echipa Steaua Bucuresti. Petrecerea a inceput inca de la debutul ultimei partide a campionatului castigata de Steaua cu 4-0 pe Arena Nationala cand fanii au realizat o coregrafie impresionanta pe intreg stadionul, a continuat cu decernarea trofeului si festivitatea de premiere si s-a terminat cu artificii, cantece, scandari si sampanie pe strazile din Capitala si Piata Constitutiei acolo unde judecatorii Stelei si-au facut aparitia intr-un autocar decapotabil. Pe intreaga durata a petrecerilor, subiectul Gigi Becali a fost aproape cvasi-inexistent, atat scandarile pro si de sustinere, cat si huiduielile, fluieraturile sau injuraturile impotriva patronului au fost razlete, iar subiectul nu a persistat in randul suporterilor. Vezi in articol o VIDEOGALERIE cu petrecerea ros-albastra de pe Arena Nationala si de pe strazile din Capitala.

FRF: Programul de circulatie al metroului, prelungit cu doua ore in ziua finalei Cupei Romaniei

In ziua finalei Cupei Romaniei, disputata intre FC Petrolul Ploiesti si FC CFR 1907 Cluj, vor exista restrictii de trafic, iar programul de circulatie al metroului va fi prelungit cu doua ore, se arata.

FOTO Traditia Cupei Romaniei la karate a reinviat la Sibiu!

O competitie abandonata in trecut a fost recuperata in acest an de Federatia Romana de Karate. 267 de sportivi au concurat pentru un loc in lotul national.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )