Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Adevărul Adevărul,
Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus. continuă pe Adevărul

FOTO Fructus Plaza: 25 de milioane de euro pentru cea mai inalta cladire din Timisoara

Cea mai inalta cladire de locuit din oras are 14 etaje, a fost construita de o companie italiana, pe locul fostei fabrici Fructus.

Licitatie din fonduri bugetare de peste 30,5 milioane euro pentru extinderea sistemului informatic al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a demarat o procedura de achizitie de servicii pentru extinderea functionalitatilor sistemului sau informatic, contract a carui valoare estimata este de 30,5 milioane euro fara TVA), potrivit unui anunt publicat marti in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Durata acordului cadru este de 3 ani, perioada in care se estimeaza ca se vor atribui cate 2 contracte subsecvente pe an, in functie de existenta fondurilor bugetare aprobate.

Curtea de Apel Bucuresti, decizii diferite la actiunile Orange si Vodafone de a li se anula amenzile de 34,8 milioane euro si respectiv 28,3 milioane euro pentru abuz de pozitie dominanta

Curtea de Apel Bucuresti a judecat marti, 11 iunie, cererile Orange si Vodafone de anulare a deciziei Consiliului Concurentei din 15 februarie 2011, prin care cei doi operatori au fost amendati cu 34,8 de milioane de euro si respectiv 28,3 de milioane de euro pentru abuz de pozitie dominanta. Dosarele au fost analizate de complete de judecata distincte si deciziile au fost diferite. Orange a obtinut castig de cauza, dar Vodafone nu, fapt pentru care acest operator si-a exprimat public increderea ca instanta suprema va inlatura acest paradox. Presedintele Consiliului Concurentei a declarat pentru HotNews. ro ca probabil se va face recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul Orange.

Amenda de 25.000 euro pentru seful unei rasdace care a manipulat piata

CNMV l-a amendat cu 115. 000 de lei pe omul de afaceri Alexandru Farcas, presedinte Consiliului de Administratie al Chimica Orastie CHII), pentru manipularea pietei in tranzactia prin care a preluat pachetul majoritar de actiuni al firmei de la.

Costul achizitionarii de avioane multirol de la statul portughez a fost estimat la 628 milioane euro

Cuantumul creditelor de angajament si bugetare aferent achizitionarii de avioane multirol de la statul portughez a fost calculat la 628 milioane euro, pentru perioada 2013-2017, achizitia urmand sa fie din nou discutata in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Mediafax.

Contabila sefa si casiera sa, acuzate ca au pagubit cu 2,5 milioane de euro o firma de distributie rechizite din Capitala

Contabila sefa si casiera unei firme care se ocupa cu distributia de rechizite pentru scoli si gradinite sunt acuzate de politistii bucuresteni ca ar fi prejudiciat societatea, din 2009 pana in 2013, cu 2,5 milioane de euro. Cele doua sunt cercetate pentru delapidare in fals si fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Audi inaugureaza o noua uzina in Ungaria, cu investitii de 900 milioane euro

Audi a inaugurat la Gyor, in vestul Ungariei, o noua uzina construita pentru a produce modelul A3 Sedan, uzina la care lucrarile au pornit in 2011, iar investitiile au totalizat 900 milioane euro. Audi a creat 2. 100 de locuri de munca prin noua unitate si are 9. 000 de angajati in tara vecina unde a investit peste 5 miliarde euro in doua decenii.

Real Madrid il vrea pe Andrea Pirlo de la Juventus - Oferta de 8 milioane de euro

Real Madrid a trimis celor de la Juventus o oferta pentru Andrea Pirlo, informeaza presa iberica. Astfel, vicecampioana Spaniei este dispusa sa dea 8 milioane de euro in schimbul internationalului italian.

Contorizarea individuala din Capitala aduce Primariei economii anuale de peste 13 milioane euro

Primaria Capitalei a economisit in perioada 2007-2012 aproximativ 70 milioane euro, reprezentand subventii neacordate datorita reducerii consumului de gigacalorii prin contorizarea individuala cu repartitoare de costuri a 47% din totalul apartamentelor din Bucuresti, reiese dintr-o analiza ista Romania, realizata pe baza datelor centralizate obtinute de la Radet Bucuresti si Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC), conform unui comunicat de presa.

Un functionar al unei banci germane a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura

Un functionar al unei banci din Germania a transferat peste 222 milioane euro dupa ce a adormit pe tastatura, relateaza BBC News. Functionarul, care facea o operatiune de transfer bancar, a adormit cu degetul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )