Libnet.ro
UNICEF

18:30

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

România Liberă România Liberă,
Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal:I-am spus-o si lui Victor Ponta, le-am spus-o si colegilor de coalitie. Pe noi ne pierd de parteneri

Liderul UNPR Gabriel Oprea a amenintat cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament si spune ca i-a transmis si premierului Victor Ponta si PSD-ului acest lucru.

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare

Gabriel Oprea ameninta cu retragerea de la guvernare. intr-un interviu televizat, liderul UNPR a spus ca, daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, se va retrage din Guvern. Afirmatia acestuia vine.

Gabriel Oprea, intrebat cum ar vota UNPR la o noua motiune de cenzura: La fel. Adica nu vom vota

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa daca in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca UNPR nu va vota, informeaza.

Gabriel Oprea dezvaluie CUM va vota UNPR la urmatoarea motiune de cenzura a PNL

Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus, duminica, intrebat cum va vota formatiunea sa in cazul in care in toamna va fi initiata o noua motiune de cenzura, ca Uniunea va proceda la fel ca la ultima.

Gabriel Oprea spune ca se retrage de la guvernare daca se modifica pe furis Codul Penal

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, ameninta cu retragerea de la guvernare daca PSD modifica pe furis Codul Penal in Parlament, el spunand ca le-a transmis acest lucru si premierului Victor Ponta si PSD.

Ce ascunde demonstratia de forta a lui Gabriel Oprea

Victor Ponta ramane la Palatul Victoria dupa respingerea motiunii de cenzura, dar raporturile de forte din interiorul coalitiei de guvernare incep sa se reaseze. Liderul UNPR, Gabriel Oprea, de care depinde majoritatea parlamentara, castiga teren si pare ca dicteaza deciziile coalitiei.

Gabriel Oprea, la Adevarul Live: Nu sunt de acord ca Parlamentul sa schimbe Codul Penal. UNPR are un interes pentru Ministerul Justitiei

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul-cheie al actualei guvernari, a spus, la Adevaul Live, ca nu sustine demersul parlamentarilor PSD de a schimba legislatia penala. Liderul UNPR a mai spus ca o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat in fruntea DNA, pentru ca institutia pe care o conduce este un etalon pe plan european.

Gabriel Oprea la Sinteza Zilei: il sustin total pe Victor Ponta

Vicepremierul Gabriel Oprea este invitatul lui Mihai Gadea, joi, la Sinteza Zilei. Liderul UNPR discuta pe cele mai fierbinti subiecte ale scenei politice. N-am daramat niciun Guvern din care am facut parte.

Gabriel Oprea: Daca as fi in locul lui Victor Ponta, mi-as da demisia

Vicepremierul Gabriel Oprea, omul care poate schimba oricand majoritatea parlamentara prin votul alesilor UNPR, a declarat ca, daca ar fi in situatia premierului Victor Ponta, ar demisiona.

Cum va vota UNPR la motiunea de cenzura. Vicepremierul Gabriel Oprea aplica o metoda pe care el a patentat-o

Presedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea, a declarat, joi, ca partidul sau nu va vota la motiunea de cenzura, mentionand ca parlamentarii UNPR nu se vor ridica din banca. Cred ca nu ne ridicam din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )