Libnet.ro
UNICEF

00:08

Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte UNPR

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte UNPR

Presedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gabriel Oprea, a demisionat ieri din functie. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriel Oprea a demisionat din conducerea UNPR: Raman un simplu membru de partid. Dragnea: Nu am stiut. Ontanu, presedinte interimar

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR. Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului.

Gabriel Oprea, despre Valeriu Steriu, deputat de Calarasi, favorit la sefia UNPR: un lider cu potential deosebit

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, iar primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, va prelua conducerea interimara a partidului. Gabriel Oprea a spus insa ca-l prefera la sefia partidului pe Valeriu Steriu, un lider cu potential deosebit, deputat de Calarasi.

Oprea demisioneaza de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, interimatul la sefia formatiunii urmand sa fie asigurat de catre Neculai Ontanu pana cand partidul isi va alege un nou presedinte.

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, Neculai Ontanu este presedinte interimar

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR, iar partidul este condus, interimar, de Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, potrivit unui comunicat al partidului. Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral, afirma Oprea intr-o scrisoare adresata membrilor UNPR. Vezi in text scrisoarea .

Gabriel Oprea a demisionat de la sefia UNPR. Neculai Ontanu, numit presedinte interimar

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata membrilor partidului, ca demisioneaza de la sefia UNPR.

Liviu Dragnea spune ca nu a stiut de demisia lui Gabriel Oprea. Ce se intampla cu protocolul dintre PSD si UNPR

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, joi, ca nu a stiut despre decizia lui Gabriel Oprea de a demisiona de la conducerea UNPR, adaugand ca va avea discutii cu Neculai Ontanu, care preia interimar sefia.

Dragnea si Tariceanu se leapada de UNPR. Ce calcule electorale si-au facut pentru Bucuresti dupa demisia lui Oprea

Urmarit penal in doua dosare si ajuns nefrecventabil pe scena politica, Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR. in consecinta, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu s-au inteles sa se dezica de progresisti, deci sfarsitul personal al lui Oprea va insemna si sfarsitul colectiv al UNPR, care va intra de unul singur in alegeri si nu intr-o alianta electorala cu PSD si ALDE.

Gabriel Oprea si-a dat demisia de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata presei, ca a demisionat de la sefia UNPR.

Gabriel Oprea si-a dat demisia de la sefia UNPR

Gabriel Oprea a anuntat, joi, intr-o scrisoare adresata presei, ca a demisionat de la sefia UNPR.

Dezvaluirile lui Radu Tudor despre politistul mort si Gabriel Oprea

Analistul militar Radu Tudor a dezvaluit la Antena 3, joi, cand Gabriel Oprea a demisionat din fruntea UNPR ca, dupa moartea politistului Bogdan Gigina, a primit un telefon si i s-a spus ca fostul vicepremier va.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )