Libnet.ro
UNICEF

08:00

Gafa monumentala la ceremonia de absolvire a unui liceu din Capitala. Cum i-a luat Vasile Blaga locul poetului Lucian Blaga

Antena3 Antena3,
Gafa monumentala la ceremonia de absolvire a unui liceu din Capitala. Cum i-a luat Vasile Blaga locul poetului Lucian Blaga

Liderul PDL, Vasile Blaga i-a luat locul poetului Lucian Blaga. S-a intamplat la festivitatea de absolvire a liceului Lucian Blaga din Capitala, unde absolventiii au purtat esarfe cu numele democrat liberalului in. continuă pe Antena3

VIDEO Portarul dorit de Barcelona comite o gafa monumentala

Marc-Andre ter Stegen, portarul dorit de campioana Spaniei FC Barcelona pentru a-l inlocui intre buturi pe Victor Valdes a comis o gafa impardonabila in amicalul pe care Germania l-a disputat contra Statelor Unite. Dupa ce vor fi vazut imaginile de mai jos este posibil ca sefii Barcelonei sa renunte la transferul portarului de la Borussia Monchengladbach.

Scandalagiul Tamas nu se dezminte: a fost arestat de Politie dupa ce a spart usa unui bloc din Bucuresti

Aflat in avansata stare de ebrietate, Gabi Tamas a fost arestat de Politie in dimineata zilei de vineri, dupa ce a spart usa unui bloc din Capitala si a agresat femeia de serviciu a acelui imobil.

Protestele din capitala Turciei continua

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, in aceasta dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, potrivit surselor de presa.

Violentele din capitala Turciei continua si risca sa se extinda si in alte orase

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, sambata dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, relateaza.

Turcia da in clocot pentru apararea unui parc din Istanbul. Protestele au luat amploare nationala.

Reducerea suprafetelor verzi dintr-un parc din Istanbul a dus la ample manifestatii nu numai in acest oras, ci si in alte zone ale Turciei, relateaza Mediafax. Numarul tot mai mare de manifestanti si indurjirea acestora sunt si efecte ale interventiilor brutale ale politiei. Pe de alta parte, autoritatile nu vor sa renunte la reamenajarea parcului. Premierul turc a admis totusi ca interventia politiei impotriva manifestantilor a fost extrema. Mii de protestatari au ocupat, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )