Libnet.ro
UNICEF

06:30

Galaxy S5 apare mai devreme decat ne asteptam, compenseaza pentru S4

Playtech Playtech,
Galaxy S5 apare mai devreme decat ne asteptam, compenseaza pentru S4

Nu mai e nici o surpriza ca Galaxy S4 nu a atins targeturile de vanzari interne ale companiei, motiv pentru care ne putem pregati de Galaxy S5. Daca e sa le luam in ordine, dupa valuri intregi de zvonuri vizavi de un nou iPhone, urmeaza valuri de zvonuri legate de un nou terminal din seria Galaxy S. In teorie, Galaxy S4 este un smartphone care a fost primit cu bratele deschise de fanii brandului si care s-ar putea sa mai []. continuă pe Playtech

Reducerea TVA la alte produse alimentare, nu mai devreme de 6 luni

Reducerea TVA pentru alte produse alimentare va fi aplicata in functie de analizele din perioada urmatoare, dar nu mai devreme de sase luni, a declarat, azi, Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice MFP), informeaza sursele de presa.

FOTO Tezaurul Sfantului Gennaro, mai scump decat bijuteriile coroanei britanice, este expus la Roma

O colectie napolitana cu bijuterii somptuoase, ascunsa timp de secole, este deschisa pentru a fi vizitata la Roma. Colectia, estimata a fi mai scumpa decat bijuteriile coroanei din Anglia, este rar expusa.

Ministerul Economiei: Romania are un indice de competitivitate de trei ori mai mic decat media din UE

In Romania, indicele de competitivitate este de 0,31, de trei ori mai mic decat media din Uniunea Europeana care este de 1, potrivit secretarului de stat din Ministerul Economiei, Adrian Ciocanea. Declaratia a fost facuta cu ocazia lansarii in dezbatere publica a Strategiei Nationale de Competitivitate. La randul sau, Andrei Gerea, ministrul Economiei, a precizat ca indicele de competitivitate a crescut de la 0,13 in 1991, la 0,29 in 2007 si la 0,31 in acest an.

21 de zone seismice, REACTIVATE de cutremurele din Galati. Falia Ramnicu Valcea-Snagov, mult mai PERICULOASA decat cea din Vrancea

Cutremurele de suprafata sunt mult mai periculoase decat cele de adancime. Aproape 21 de zone seismice din Romania au fost reactivate de cutremurele din Galati, a declarat generalul Emil Strainu, fost.

Numarul bicicletelor vandute, de cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi

Numarul bicicletelor vandute este, in tara noastra, de circa cinci ori mai mare decat cel al masinilor noi, conform unei statistici publicate de National Public Radio NPR) din Statele Unite ale Americii SUA), transmit sursele de presa.

Mai asteptam putin pentru reclame video pe Facebook

Dupa lungi dezbateri la nivelul conducerii Facebook, se pare ca doar 2014 va fi anul in care ne vom enerva cu popup-uri video cu reclame pe site. A trecut ceva timp de cand au aparut primele speculatii pe marginea faptului ca cei de la Facebook vor sa ne agreseze si mai mult cu reclame in News Feed. In decembrie 2012, de exemplu, se vehicula ca pana la sfarsitul lunii aprilie vom vedea reclame video pe Facebook. Ulterior, data aplicarii proiectului [].

Cercel, BRD: Daca listarea Romgaz ar fi avut loc mai devreme, acum am fi avut mai multi zgaraie-nori

Claudiu Cercel, director general adjunct BRD SocGen, a declarat miercuri ca daca oferta de listare a Romgaz avea loc in urma cu cativa ani piata de capital ar fi aratat mult diferit, iar in Pipera ar fi existat mai multe cladiri inalte de birouri,.

Multinationalele din Romania nu sunt competitive.Tara este de trei ori mai slaba decat media europeana

Romania este de trei ori mai putin competitiva decat media europeana, tara noastra clasandu-se pe pozitia 27 intre statele Uniunii Europene, a declarat Adrian Ciocanea, secretar de stat in Ministerul Economiei.

Radu Banciu: Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai mult decat orice pe lumea asta

Jurnalistul Radu Banciu sustine ca patronul OTV, Dan Diaconescu, ii uraste pe romani, desi incearca sa arate contrariul prin actiunile sale. Sunt convins ca Dan Diaconescu ii uraste pe romani mai.

Ore peste program, tot mai multe proiecte? Sfaturi practice pentru un echilibru intre munca si viata personala

Daca in trecut erau limite clare intre acasa si munca, acum problemele de serviciu iti pot invada viata personala si devii tot mai stresat. Poate fi tentant sa ramai peste program, daca iti doresti o promovare sau daca trebuie sa faci fata unui volum de munca tot mai mare. Uneori, orele suplimentare ar putea fi chiar necesare, insa prea multe ore la birou implica anumite costuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )