Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ore peste program, tot mai multe proiecte? Sfaturi practice pentru un echilibru intre munca si viata personala

Hotnews Hotnews,
 Ore peste program, tot mai multe proiecte? Sfaturi practice pentru un echilibru intre munca si viata personala

Daca in trecut erau limite clare intre acasa si munca, acum problemele de serviciu iti pot invada viata personala si devii tot mai stresat. Poate fi tentant sa ramai peste program, daca iti doresti o promovare sau daca trebuie sa faci fata unui volum de munca tot mai mare. Uneori, orele suplimentare ar putea fi chiar necesare, insa prea multe ore la birou implica anumite costuri. continuă pe Hotnews

Tot mai multe date defavorabile pentru economia SUA

Comenzile pentru o gama larga de bunuri din SUA au scazut in septembrie, iar increderea consumatorilor americani s-a redus semnificativ luna aceasta, semne ca batalia politicienilor de la Washington, pe marginea bugetului, care a generat blocarea partiala a activitatii guvernului, a afectat economia.

Peste 350 de persoane depistate ca munceau la negru, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj

Inspectorii de munca au depistat in cinci zile 354 de persoane care lucrau fara contract de munca, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj, pentru munca la negru fiind date amenzi de aproape 1,5 milioane de lei.

Reghecampf: Pacat ca nu am marcat mai multe goluri.

Tehnicianul echipei Steaua, Laurentiu Reghecampf, a declarat dupa victoria din meciul cu ACS Poli Timisoara, scor 2-0, ca este multumit de randamentul si prestatia elevilor sai, dar este pacat ca acestia nu au marcat mai multe goluri, potrivit Mediafax. Suntem multumiti de victorie si ca ne-am calificat mai departe in Cupa Romaniei. E important pentru noi sa realizam eventul. Ne gandim la asta din vara. Pacat ca nu am marcat mai multe goluri, dar eu sunt multumit de randament si prestatie, a .

Dell a inlocuit mai multe laptopuri dupa ce clientii s-au plans ca emana un miros asemanator cu urina de pisica

Compania Dell a fost nevoita sa inlocuiasca mai multe laptopuri dupa ce clinti din diferite parti ale lumii s-au plans ca un nou model emana un miros asemanator cu urina de pisica, potrivit The Guardian.

Perchezitii la mai multe saloane de MASAJ EROTIC din Bucuresti.

Zeci de saloane de masaj erotic din Capitala sunt controlate, miercuri dimineata, de politisti, relateaza Romania TV. Exista suspiciuni de prostitutie in mai multe saloane. In curs de actualizare.

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Bucuresti si din judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia intrerupe marti, incepand cu ora 9:00, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala si judetul Ilfov, informeaza compania intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Enel intrerupe luni alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, luni, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din judetul Ilfov, informeaza AGERPRES:Luni, in judetul Ilfov, alimentarea cu energie electrica va fi.

Studentii cer burse mai mari pentru universitati si mai multe locuri in camine

Uniunea Nationala a Studentilor din Romania UNSR) le-a solicitat, luni, premierului Romaniei si reprezentantilor Guvernului Romaniei granturi mai mari pentru universitati in 2014, mai multe camine studentesti, in conditiile unui deficit de 30. 000 de locuri la nivel national si aprobarea rapida a legii care reglementeaza practica studentilor.

Suporterii, incantati de Rusescu: Sa primeasca mai multe minute

Debutul lui Raul Rusescu in Primera Division la Sevilla i-a incantat pe fanii andaluzi si acestia au scris pe diverse medii de socializare ca fotbalistul transferat de la Steaua ar trebui sa fie jucat mai mult.

Topul tarilor in care femeile au cele mai multe oportunitati. Unde se situeaza Romania?

Pentru al cincilea an consecutiv, Islanda a fost desemnata tara in care femeile au cea mai mare implicare, in comparatie cu barbatii, in principalele domenii ale vietii sociale, dar si cel mai mare acces la educatie si sanatate, potrivit Raportului Global privind Diferentele dintre Sexe, in 2013.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )