Libnet.ro
UNICEF

10:30

Peste 350 de persoane depistate ca munceau la negru, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj

Adevărul Adevărul,
Peste 350 de persoane depistate ca munceau la negru, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj

Inspectorii de munca au depistat in cinci zile 354 de persoane care lucrau fara contract de munca, cele mai multe in Bucuresti, Dambovita si Cluj, pentru munca la negru fiind date amenzi de aproape 1,5 milioane de lei. continuă pe Adevărul

Surprinzator! Cele mai performante fonduri de investitii din lume sunt in Grecia, cu randamente de peste 100%

Cele mai performante fonduri de investitii din lume au inregistrat randamente de peste 100% in ultimele 12 luni, pariind pe obligatiuni guvernamentale grecesti, odata cu revenirea increderii investitorilor in.

Ce cumpara romanii din hipermarketuri si supermarketuri. Cum arata cosul de cumparaturi in cele mai mari judete din tara

Alimentele reprezinta peste 68% din cumparaturile romanilor in hiper si supermarketuri, locuitorii din Timis alocand o pondere mult mai mare acestor produse, de 70,4%, in timp ce Sibiul se afla la polul opus, cu 63,8%, potrivit unui studiu realizat de RetailZoom in cele mai mari zece judete, citat de Mediafax. Studiul a analizat vanzarile retelelor de retail Carrefour, cora, Mega Image, Penny Market, Metro Profi, Billa si Inmedio din judetele Bacau, Timis, Sibiu, Ilfov, Iasi, Brasov, Prahova, Cluj, Constanta si din Bucuresti in primele noua luni ale anului.

Ce marci vand cele mai putin poluante masini in Europa si cum sta Dacia in clasament

In medie, masinile noi vandute in UE sunt cu 20% mai putin poluante decat acum un deceniu, iar in 2012 toti marii producatori auto respectau tintele de emisii de CO2 fixate, arata cel mai nou raport al Agentiei Europene de Mediu. Fiat, Renault si Peugeot au cele mai ecologice masini, Dacia este in a doua parte a clasamentuloui, insa emisiile medii s-au redus cu 10% din 2009 incoace. Totusi, regulile devin severe pentru 2020 si multe marci, mai ales cele germane permium, se opun instaurarii acestor tinte draconice.

Statul din Europa care a fost cu un picior in groapa, iar acum are cele mai profitabile actiuni din LUME

Actiunile elene, care dupa declansarea crizei au fost evitate de investitorii ingrijorati ca Grecia ar putea intra in incapacitate de plata si sa iasa din zona euro, au devenit cele mai profitabile din lume,.

Studiu: Populatia de romi din Marea Britanie este una dintre cele mai mari din Europa Occidentala

Aproximativ 200. 000 de imigranti romi traiesc in Marea Britanie, fiind probabil una dintre cele mai importante comunitati din cadrul acestei etnii in Europa Occidentala, relateaza postul britanic Channel4.

FOTO Cele mai bizare ceremonii de nunta

Ziua nuntii reprezinta pentru anumite cupluri prilejul de a pune in practica cele mai nebunesti scenarii. Nimic nu este prea mult sau imposibil atunci cand vrei sa ai parte de o ceremonie cu adevarat iesita din comun, aceasta pare sa fie deviza dupa care s-au ghidat unii dintre cei mai nonconformisti miri din lume.

Cele mai comune semne din nastere: La ce trebuie sa fim atenti?

Un semn din nastere este un semn de culoare pe sau sub piele, care este prezent la nastere sau se dezvolta la scurt timp dupa aceea. Unele se decoloreaza odata cu trecere timpului, iar altele devin mai pronuntate. Semnele din nastere pot fi cauzate de celulele care produc mai mult pigment sau de vasele de sange care nu cresc normal. Cele mai multe dintre aceste semne sunt nedureroase si inofensive. In cazuri rare, semnele din nastere pot provoca complicatii si sunt asociate cu alte conditii medicale. Toate semnele din nastere ar trebui verificate de un medic.

40 de ani de la premiera unuia dintre cele mai bune filme din anii 70: Explozia

In urma cu 40 de ani, Galatiul era scena unuia dintre cele mai filme produse in anii 70. Inspirat din realitate, filmul Explozia a fost, asa cum spunea si Bujor Rapeanu, un film catastrofa, agrementat cu condimente politico-morale ale realitatii socialiste din epoca.

TOP Cele mai fiabile marci auto in SUA 2013. Japonezii, pe primul loc!.

Consumer Reports, din SUA, a lansat editia din 2013 a topului celor mai fiabile marci auto comercializate pe teritoriul american. Topul este condus din nou de marcile japoneze, europenii urcand cateva locuri in clasament, in timp ce brandurile americane, ca Ford sau Cadillac, se claseaza pe pozitii codase, conform ANE. Vezi in imaginile de mai sus TOP 10 cele mai fabiabile marci in SUA Modelele japoneze au cunoscut in ultimul deceniu o ascensiune foarte mare in SUA, americanii inlocuind, din .

FOTO Ne dati, ori nu ne dati? Cele mai potrivite locuri pentru a petrece seara de Halloween

De la cimitire la sanatorii abandonate, din Paris si pana la Tokyo, lumea este plina de locuri inspaimantatoare, de legende si de povesti sinistre. Iata care sunt cele mai potrivite destinatii pentru a petrece Halloween-ul, cea mai infricosatoare noapte a anului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )