Libnet.ro
UNICEF

11:30

GALERIE FOTO. 20 de ani de la atacul cu gaz sarin de la metroul din Tokyo

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. 20 de ani de la atacul cu gaz sarin de la metroul din Tokyo

Japonia comemoreaza vineri 20 de ani de la atacul cu gaz sarin din metroul din Tokyo. in urma atacului pus la cale de secta Aum 13 oameni au murit si peste 6. 000 au fost raniti. continuă pe România Liberă

Japonia comemoreaza 20 de ani de la atacul cu gaz sarin de la metroul din Tokyo

Japonia comemoreaza azi 20 de ani de la atacul cu gaz sarin al sectei Aum comis la metroul din Tokyo. Treisprezece persoane au murit atunci si peste 6. 000 au fost ranite, scrie DPA, in pagina electronica.

Galerie FOTO: Samsung Galaxy S6 Edge, oficial in Romania. 6 motive care fac diferenta!

Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai revolutionare modele create de catre sud-coreeni. Este creat dintr-un aliaj metalic rezistent la socuri si zgarieturi si sticla armata pe noul concept Gorilla Glass 4. Galaxy 6 Edge este mai usor decat S6 dar are acelasi hardware care l-a propulsat in testele benchmark deasupra tuturor telefoanelor cu o diferenta de peste 20%. Dar sa vedem care sunt cele 6 motive care fac diferenta! .

GALERIE FOTO VIDEO. Imagini cutremuratoare de la evenimentele din martie 90 de la Targu Mures

Cinci oameni au murit si sute de oameni au fost brutalizati si raniti in urma confruntarilor violente de pe strazile orasului Targu Mures din 19-21 martie 1990.

GALERIE FOTO. Momente inedite la Bruxelles. Presedintele Iohannis, intrerupt de doua ori la conferinta de presa. Ce s-a intamplat

In sala a pornit, dintr-o data, un televizor al televiziunii cu circuit intern care a fost oprit imediat de Sorin Miscoci, cameramanul Administratiei Prezidentiale. Seful statului a zambit scurt si si-a reluat discursul.

Predictia unui preot buzoian, organizator al marsului impotriva avortului: Vom fi cu patru milioane mai putini, peste 20 de ani

Populatia Romaniei va scadea cu aproximativ patru milioane de oameni, in 20 de ani. Asta crede preotul buzoian Mihail Milea, care spune ca mortalitatea ridicata, ritmul nasterilor fiind depasit de cel al deceselor, si numarul mare de avorturi, sunt factori distrugatori pentru poporul roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )