Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema. continuă pe România Liberă

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

GALERIE FOTO. Cum folosesc politicienii Internetul, din spatele gratiilor

Sunt in inchisoare, dar mesajele pe care vor sa le transmita ajung la cei interesati prin intermediul conturilor de Facebook si blogurilor. Fie ca vorbim despre personalitati din lumea politica, din lumea mondena sau chiar si din cea a fotbalului condamnate definitiv de instantele din Romania sau sunt inca in arest preventiv, mai toti reusesc sa tina legatura cu fanii din lumea libera.

FOTO. Ce spune premierul Ponta despre perchezitiile efectuate de DNA la firma cumnatului sau

Premierul Victor Ponta a comentat, pe contul sau de Twitter, perchezitiile procurororilor Directiei Nationale Anticoruptie de la firma surorii si a cumnatului sau, Iulian Hertanu. Ponta a scris ca nu comenteaza actiunile procurorilor DNA. Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez cercetarile eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. legea trebuie respectata, a scris Ponta pe Twitter.

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre noua cerere de arestare

Dupa ce Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestarea pe numele Elenei Udrea si dupa vizita pe care aceasta a facut-o, luni, la DNA unde i s-a comunicat noile acuzatii, deputata a reactionat pe contul sau de Facebook printr-un mesaj postat de echipa sa de comunicare. Udrea afirma ca noua cerere a DNA este un exces si ca ea se afla intr-o situatie fara precedent in istoria juridica a Romaniei ca, pe numele aceleiasi persoane, sa se ceara atatea mandate de arestare.

Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a putut imagina ca.

Procuror condamnat definitiv, uitat in functie de Basescu. Presedintele Iohannis a semnat astazi decretul de eliberare din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat astazi decretul prin care este eliberat din functie procurorul Dumitru Cismaru din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema, ca urmare a condamnarii definitive.

Presedintele Iohannis il primeste la Cotroceni pe ministrul ucrainean de Externe

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, informeaza Administratia Prezidentiala.

Ce spune Ilie Sarbu despre dosarul in care este implicat cumnatul lui Ponta

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu a sustinut marti despre dosarul in care e implicat cumnatul premierului ca are retineri in a comenta subiectul si ca justitia trebuie sa-si faca treaba, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )