Libnet.ro
UNICEF

00:08

Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

B1 B1,
Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a putut imagina ca. continuă pe B1

Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a putut.

Ora 11:00 Klaus Iohannis, in vizita la Inalta Curte, la invitatia judecatoarei Livia Stanciu

Presedintele Klaus Iohannis merge miercuri, la ora 11:00, in vizita la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in invitatia presedintei acestei institutii, judecatoarea Livia Stanciu, informeaza Administratia Prezidentiala.

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema.

Presedintele ICCJ: Klaus Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina conditiile de lucru ale judecatorilor

Presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a.

Iohannis merge la ICCJ la ora 11

Presedintele Klaus Iohannis va face, astazi, la ora 11:00, o vizita la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ), la invitatia presedintei instantei supreme, Livia Stanciu, a anuntat astazi Administratia Prezidentiala.

Procuror condamnat definitiv, uitat in functie de Basescu. Presedintele Iohannis a semnat astazi decretul de eliberare din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat astazi decretul prin care este eliberat din functie procurorul Dumitru Cismaru din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema, ca urmare a condamnarii definitive.

Presedintele Iohannis il primeste la Cotroceni pe ministrul ucrainean de Externe

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, informeaza Administratia Prezidentiala.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )