Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procuror condamnat definitiv, uitat in functie de Basescu. Presedintele Iohannis a semnat astazi decretul de eliberare din functie

Antena3 Antena3,
Procuror condamnat definitiv, uitat in functie de Basescu. Presedintele Iohannis a semnat astazi decretul de eliberare din functie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat astazi decretul prin care este eliberat din functie procurorul Dumitru Cismaru din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema, ca urmare a condamnarii definitive. continuă pe Antena3

Remus Borza, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese, informeaza Mediafax.

Remus Borza, condamnat definitiv la un an de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Administratorul judiciar al Hidroelectrica Remus Borza a fost condamnat definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie, pentru conflict de interese, dupa ce, in prima instanta, el fusese achitat. La aceeasi pedeapsa a fost condamnata si Nicoleta Munteanu, in calitate de reprezentant legal al Euro Insol SPRL, cea care, de altfel, a fost si ea achitata in prima instanta, de Curtea de Apel Bucuresti.

Remus Borza, condamnat definitiv la un an inchisoare cu suspendare

Administratorul judiciar al companiei Hidroelectrica, Remus Borza, a fost condamnat luni definitiv de inalta Curte de Casatie si Justitie la un an inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de .

Ce declara Victor Ponta in cazul Mircea Basescu: Presedintele ar trebui sa demisioneze imediat pentru a nu arunca o umbra de indoiala asupra Justitiei (VIDEO)

In iunie 2014, odata cu retinerea si, ulterior, arestarea lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta solicita demisia sefului statului, chiar daca nu exista nici o implicare.

GALERIE FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre conditiile de munca de la iCCJ

Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie, a declarat, miercuri, ca vizita presedintelui Klaus Iohannis la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie a avut ca scop sa se vada in ce conditii se lucreaza la instanta suprema.

Livia Stanciu: Presedintele Iohannis mi-a spus ca nu si-a putut imagina in ce conditii lucreaza judecatorii

Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu a declarat, miercuri, dupa vizita pe care presedintele Klaus Iohannis a facut-o la sediul institutiei, ca acesta i-a transmis ca nu si-a putut imagina ca.

Presedintele Iohannis il primeste la Cotroceni pe ministrul ucrainean de Externe

Presedintele Klaus Iohannis il va primi marti, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, informeaza Administratia Prezidentiala.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )