Libnet.ro
UNICEF

01:05

GALERIE FOTO. Timisoara, primul oras din Europa care a avut strazile iluminate electric

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO. Timisoara, primul oras din Europa care a avut strazile iluminate electric

Pe 20 decembrie 1989, Timisoara a fost declarata primul oras din Romania liber de comunism, in urma unor confruntari sangeroase soldate cu peste 1000 de morti si alte cateva mii de raniti. Aceste evenimente au dus la caderea regimului ceausist o saptamana mai tarziu. continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO. Elena Udrea iese din nou la atac. DNA-ul lui Kovesi lasa in libertate hotii

Dupa ce a aflat ca Directia Nationala Anticoruptie a decis sa nu ii acuze pe principalii sai denuntatori din Dosarul Microsoft, echipa de campanie a Elenei Udrea a scris, miercuri, pe contul de Facebook al fostului ministru al Finantelor un mesaj foarte lung in care o acuza in continuare pe Codruta Kovesi si pe generalul Florian Coldea.

The Economist: Coruptia, problema endemica in sistemele medicale din Europa de Est, inclusiv Romania

Coruptia ramane o problema endemica in sistemele medicale din Europa Centrala si de Est, inclusiv in Romania, pacientii continuand sa ofere mita, iar medicii, care au salarii foarte mici, sa accepte, scrie revista britanica The Economist.

Scaderi pe pietele din Europa

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au scazut ieri, cele mai mari pierderi fiind inregistrate in sectorul calatoriilor si cel hotelier.

Castiguri importante in sectorul minier din Europa

Actiunile companiilor listate la bursele din Europa au urmat un curs ascendent vineri, cele mai importante castiguri fiind inregistrate in sectorul minier si cel petrolier, pe fondul avansului cotatiilor din domeniu.

FOTO Timisoara in avangarda tarii. Scoala pentru surdo-muti din oras functioneaza din anul 1885

Scoala particulara de surdo-muti s-a deschis in Timisoara in 1 octombrie 1885, de catre profesorul Karoly Schaffer.

GALERIE FOTO. Asa arata una dintre CUTIILE NEGRE ale avionului GermanWings care s-a prabusit in Alpii Francezi

In urma cu scurt timp, BEA Franta Bureau dEnquetes et dAnalyses pour la Securite de lAviation Civile) a publicat o fotografie a cutiei negre gasite deja de autoritatile franceze la peste 10 km de locul in care s-a prabusit avionul companiei low-cost GermanWings care efectua zborul 4U9525 intre Barcelona si Dusseldorf.

GALERIE FOTO. Locuitorii Sectorului 6 nu vor sere exotice in Parcul Moghioros

Parcul Drumul Taberei va fi redeschis oficial pe 1 iunie 2015, insa doar partial, caci serele exotice nu vor fi finalizate pana la aceasta data. Aceasta este angajamentul coordonatorului de proiect, Sorin Dina, transmis cetatenilor Sectorului 6, care protesteaza de cateva saptamani, nemultumiti de tergiversarea lucrarilor.

GALERIE FOTO. Cum pot arata navele portelicopter construite de rusi

Industria militara a Rusiei are capacitatea sa construiasca doua nave portelicopter similare celor de tip Mistral, daca acestea nu vor mai fi cumparate din Franta, sustine agentia de presa Sputnik.

Anticoruptia din Europa intareste

Scandalurile de coruptie sunt un dar pentru propaganda de la Moscova, comenteaza Financial Times. Caz in care, conchid jurnalistii FT, lupta impotriva flagelului derulata in mai multe state europene ar putea slabi influenta Kremlinului in UE.

Anticoruptia din Europa intareste UE in fata Rusiei

Scandalurile de coruptie sunt un dar pentru propaganda de la Moscova, comenteaza Financial Times. Caz in care, conchid jurnalistii FT, lupta impotriva flagelului derulata in mai multe state europene ar putea slabi influenta Kremlinului in UE.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )