Libnet.ro
UNICEF

23:00

GALERIE FOTO VIDEO. 20 de ani de la catastrofa aviatica de la Balotesti. Reconstituirea VIDEO a accidentului

România Liberă România Liberă,
GALERIE FOTO VIDEO. 20 de ani de la catastrofa aviatica de la Balotesti. Reconstituirea VIDEO a accidentului

Balotesi, 31 martie, 1995. O zi de vineri care a intrat in istoria neagra a aviatiei din Romania. Atunci, un avion Airbus A310 al companiei TAROM care efectua cursa Bucuresti-Bruxelles. Zborul RO 371, care decolase in jurul orei 9. 00 de pe Aeroportul International Otopeni s-a prabusit la doar doua minute, in dreptul localitatii ilfovene Balotesti. continuă pe România Liberă

20 de ani de la tragedia aviatica de la Balotesti. Ultimele cuvintele ale copilotului, inainte cu sase secunde de prabusire: Ba, s-a stricat ala!

Astazi se implinesc 20 de ani de cand Romania a fost zguduita de cea mai mare tragedie aviatica din istoria tarii. Atunci, langa o calea ferata din apropierea localitatii Balotesti se prabusea un avion la bordul caruia erau 60 de suflete.

GALERIE FOTO: Cum arata sculptura in lemn prezenta in Cartea Recordurilor de doi ani

Artistul de origine chineza Zheng Chunhui, de doi ani se afla in Cartea Recordurilor si nimeni nu intrazneste sa-i depaseasca performanta. Motivul? Zheng Chunhui a realizat cea mai lunga sculptura in lemn din lume. El a lucrat 4 ani la capodopera , iar sculptura este realizata in trunchiul unui arbore masiv.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )